Julekalender, Lækkerier

22.DECEMBER…

22/12/2011

 

Første rigtige feriedag for onsdagen bød på juletjans i t.i.n.g.

Torsdag er doven og fuld af ikke ret meget.

Formiddag hos Hanne med snak, grin og gode idéer i hendes værksted.

Eftermiddag med gavekøb og venindesludder og kaffe.

 

Doven, stille, dejlig dag for os her i jomfruburet…

 

For andre er dagen måske travl og lettere febrilsk.

Stadig gaver at købe.

Stadig kort at skrive.

Gæster at traktere.

Arrangementer at deltage i.

Kager at bage.

Planer at lægge.

 

December er skøn men også travl.

Så i dag er der Fald-ned-cacao i kalenderen.

 

Cacao kun for voksne.

For dem, der falder ned i sofaen med lange arme af at slæbe og planlægningshjerner på overload.

For dem, der fortjener forkælelse  –

og hvem gør egentlig ikke det…

 

2 krus varm cacao med salt og karamel.

6 dl mælk koges op i en tykbundet kasserolle.

Her i piskes 100 g hakket mørk chokolade – af god kvali naturligvis.

Et nip flagesalt piskes i og cacao’en hældes op i 2 gode krus eller smukke tykke glas.

Rør nu noget karamelsprut i, jeg har brugt Cuba, og top med en blød klat flødeskum.

 

Hen i sofaen.

Benene op.

Aaaahhhhhh…

 

 

 

You Might Also Like

5 Kommentarer

  • Reply charlotte 16/12/2011 at 09:24

    Mht hvad vi har nået og skal, kan jeg kun henvise til egen blog:-)
    Tak for chokoladeopskriften – lyder uhmmmm!

  • Reply Anette Andersen 22/12/2011 at 09:37

    Det lyder som en rigtig hyggelig tiltrængt dag – Nyd den i fulde drag Anne – du har uden tvivl fortjent den 🙂 Jeg har første feriedag i dag og det er skønt at hjernen nu kun skal fokusere på jul <3

  • Reply Sidsel 22/12/2011 at 10:37

    Uhhh lækkert, Anne. Overvejer en “omvendt”. En masse sprut og et nip kakao:-)) og så hvile og lade stå til…..

  • Reply Tante T 22/12/2011 at 19:15

    Det der nip salt gør så stor en forskel 🙂
    Hvis jeg gider, bliver der aften-cacao,- ellers bliver det den nemme version med et glas portvin…

  • Reply Eva 23/12/2011 at 06:47

    Det lyder som top-selvforkælelse.

  • Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.