Lidt af hvert

SYVSOVER…

10/04/2011

Et eller andet gik galt for min ellers ret veludviklede morgenfriskhed i dag, øjnene blev først til sprækker mod verden lidt i 10 og det føles temmelig fremmed at vågne op badet i formiddagssolen, når man er sådan et kæmpe A , som jeg.

 

Søvnen har ædt min stille morgen, som jeg ellers elsker så højt, ikke fordi at andre er oppe endnu til at lave lyde, det er nok bare mere tanken om, at den sædvanlige weekendmorgentrummerum er brudt, der giver mig lidt åndenød.

 

Men mon ikke det alt sammen falder til ro og på plads, hvis jeg stjæler mig til bare et enkelt kvarter her ved langbordet, før jeg giver mig til at gøre noget…

 

Der er husmoderlige pligter at tage hånd om i dag, vasketøj og den slags, alt skal være rent og foldet, så pigerne i aften kan lægge yndlingskludene i rejsetasker, som kan flyve med til York, når de tager på skoletur i de næste 4 dage.

 

Her bliver stille, når begge de kvidrende er afsted, stille her men ikke i York, der skal underholde med vikingesagn og byvandringer indtil torsdag.

Måske skal jeg bare tage min manglende søndagmorgenstilleleg på tirsdag?

 

Det er der vel ingen, der siger noget til…

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Tora 10/04/2011 at 10:07

  Tirsdagsstillemorgenlek høres ut som en god plan. Ellers tar det vel også litt tid for de klærne å bli rene i vaskemaskinen, så da kan du jo se i veggen så lenge? God søndag!

  • Reply Anne 10/04/2011 at 20:38

   Jeg bliver bedre og bedre til bare at sidde og glo, Tora, også ind i væggen 🙂

 • Reply Marie-Louise 10/04/2011 at 11:15

  Du har sikkert haft brug for det Anne 😉
  God søndag.

  • Reply Anne 10/04/2011 at 20:38

   Det tror jeg, Marie Louise, jeg kom til at læse til kl 04 🙂

 • Reply Lone i marsken 10/04/2011 at 12:29

  Hils dine søde piger og sig at de kan glæde sig til York, som er en vidunderlig by. Kaffe/the og kager på Bettys skal prøves – vi kommer af og til til Nordengland, da vi har boet der i en periode, og for mine 2 døtre, som er lige lidt ældre end dine, står et besøg hos Bettys i York altid på ønskelisten. Tjek Bettys ud på deres hjemmeside, og mærk mundvandet løbe! Håber de får en dejlig tur!

  • Reply Anne 10/04/2011 at 20:40

   Faktisk har pigernes engelsklærer Mrs Iddles fortalt, at hun i alle tilfælde skal på den tesalon, mens de store får lov at shoppe på egen hånd.
   Amanda kunne i virkeligheden sagtens finde på at vælge Betty’s frem for butikker…

 • Reply siffe 10/04/2011 at 13:32

  Jeg tror vi har byttet soverytme … jeg – der først vågner efter 9 – har nydt din moorgenstilhed fra kl 7

  OK enkelt morgen en gang imellem – men helst ikke som vane

  Forsat god søndag – og tirsdag 😉

  • Reply Anne 10/04/2011 at 20:41

   Hit med den, Siffe, jeg har haft sådan en underlig dag med din soverytme 🙂
   Skal vi ikke satse på, at vi hver især vågner til rette tid i morgen…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.