S-N-E…

Der ligger pudderklatter på vores terrasse og i græsset.

Naboens tag er også strøet med hvidt.

Sæsonens første sne er faldet her i nat.

Ikke meget, men lidt har også ret…

Jeg elsker sne, meget endda, sidste vinter var én lang fest for mig, hvidt er skønt.

Men jeg er nu tilfreds nok med, at dette lille drys bare er et drys og ikke en dyne.

Den må godt vente en måneds tid med at lægge sig tungt.

Men alligevel –

hellere naturlig sne på plænen end det julepynt og sukkerstokke, der allerede er slæbt frem i butikkerne…

Comments

 1. says

  Her lavar det ned! Reknar vel med at det vert vått og slapsete igjen om nokre dagar, men akkurat no nyt eg å pakke meg inn i ull og fyre i omnen og sjå på vinteren gjennom vindauga.

  Ynskjer deg ein god oktobertorsdag! :)

  • says

   Lige nu er det bare smukt og fint hos dig, jeg har lige set dine billeder på Flickr.
   Og været omkring din blog, den var gledet ud af min blogroll, men nu er den på igen og det glæder mig :-)

   Også dejlig dag til dig…

 2. says

  Huha! Sne, det virker som om, det er rigtig tidligt, men du har da ret, hellere det end sukkerstokke.
  Og nu, kan jeg se din nye fine indretning her på bloggen. Det kunne jeg ikke forleden, og følte mig lidt underlig, for jeg kunne kun se gult!

 3. says

  Hvor fantastisk, sne simpelthen.. jeg er også lidt en sne dame, el dvs sidste år var for meget af det gode (men måske det havde noget at gøre med at jeg var meget højgravid og konstant gik med en indre frygt for at føde et barn i en pmv…?) men der er bare noget lyst og klart og dejligt over sneen når den falder, og så minder det mig om mit andet hjemme, Norge…
  Men så er det virkeligt nu… her har kun været en kæmpe isklump i trillebøren til morgen….

  • says

   Jeg synes, at sidste år var helt perfekt, bw, men jeg var jo heller ikke gravid :-)
   Men mon ikke det der bare var et ganske lille drys og resten så lader vente på sig en måneds tid eller to endnu…

  • says

   Det var da hyggeligt lige at blive mindet om de smukke fnug, de lå der bare kort, Therese, men jeg håber, at der kommer oceaner af dem vinteren over…

 4. says

  Kan slet ikke huske at der nogensinde har været sne i en efterårsferie ??
  Kan nu godt lide det :-)
  Julepyntede butikker? for tidligt !

  • says

   Det kan jeg faktisk heller ikke, Anne, og det blev jo også bare til det lille drys, men det var hyggeligt.
   Butikkerne – de må der imod godt styre sig en måneds tid endnu…

 5. says

  Sne’en kommer itldlig i år. Her i Bergen begynte det å sne i går, og nå ligger det nesten 8 cm utenfor. Og normalt kommer ikke sne’en før i januar… Det kommer til å bli en lang vinter, fordelen er at den blir lys og at jeg kommer i julestemning.. :-)

 6. says

  Det er vakkert! Men her hos oss kom masse snø i går og i dag var det blitt mye kaldere, og da blir det glatt og isete å gå- det liker jeg overhodet ikke. Men solen stråler og snøen glittrer, vi har det vakreste julekort rett utenfor vinduene! Tror jeg må ta ett bilde å legge ut på bloggen (for de jeg tok i går ble tatt på morgen og det var enno ikke orntlig lyst, men det var pent da også. men no stråler det!)
  Ha en fin snøglittrende dag!

 7. says

  Her lå også lidt, der kunne ligne sne på havebordet i morges,- men det var nok bare rim…

  Jeg er en rigtig lille julegris. Elsker optakten til julen,- men jeg ser slet ikke sukkerstokke og kunstig glimmer, – bare varmen og alle lysene og julefarverne. Måske kan man indstille øjnene så de ser lige det, man helst vil se:)

  • says

   Det prøver jeg ellers tit, Eva, det der med indstilling af øjnene, men mine kan nu også tiltrækkes af det, der irriterer eller skæmmer.
   Men jeg bruger heldigvis mest energi på det smukke…

 8. Charlotte says

  Vi har kun haft rim i græsset her ved Kalundborg, men jeg er helt klart til frost og sne.

  Så kan man også få brugt de strikkede strømper-vanter-huer og trøjer, uden at få hedeslag:-)

  • says

   Ja og alle de mange hjemmestrikkede trøjer, Charlotte, der ligger og venter i nydelig stakke men som jeg altid har det for varmt til at kunne trække i…

 9. Sidsel says

  SNE, er altså absolut ikke mig!! Gid vi bare havde forår, sommer, efterår og så forår igen. Og du har ret, der er dømt jul alt alt for tidligt!! Det tager glæden fra December, hvor der så er reklamer for nytårsudsalg og forårstøj. hvorfor må vi/jeg ikke bare nyde nuet, glædes ved duften af EFTERÅR?? Så må det sne gerne være venlig at vente lidt…..

  • says

   Det er bare totalt mig, Sidsel, fuldstændig og aldeles sne-tosset.
   Men jeg er sikker på at sneen hører dig og venter en stund endnu…

 10. says

  Frem med muffe og galoscher.
  Sikke nu noget her inden bladene er faldet ordentlig af træerne.
  De knitrende frostmorgener er dejlige, men sneen må godt vente lidt endnu.
  Forleden var jeg i Plantorama.
  Kors i hytten, jeg havde heldigvis glemt hvor meget gyseligt julepynt de kan samle på et sted;))

  • says

   Gys ja, de forstår da virkelig også at samle til huse af den helt skrækkelige slags, Hanne, vi må lukke øjnene mens vi løber ind efter hyazinter og blød ene…

 11. says

  Sne er hyggeligt, jeg elsker det også. Det er bare gået fuldstændig forbi min næse, at det har været lidt sne i nat på “dine” egne, men jeg har også været begravet i oprydning af legetøj og bytning af værelser hele dagen :)
  God aften.

  • says

   Det kunne nu også let ha’ været gået min næse forbi, Sonnie, hvis jeg var blevet en anelse længere under dynen, så havde der bare været de våde plamager tilbage…

 12. says

  Åhhh, også her hos os kom der ganske få men meget hvide fnug i torsdags – lige præcis som vi havde aftalt udefotos af os alle…hm … hm… så var de unge da færdig med at drille mig med at ville være i så god tid med årets julefoto!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>