Lidt af hvert

STILLE FREDAG AFTEN MED DUFT PÅ…

04/06/2010

Ahhhhhhhh –

skuldrene ned, skoene af og skidt med det hele.

Det er fredag, det er weekend, det er sol og sommervarmt –

jeg forlanger ikke ret meget mere.

Det skulle da lige være et glas Barolo og en lille salt snack…

Egentlig skulle jeg ha’ været græsenke i aften, hvor Torben havde varslet endnu en udflugt til Skive, men efter en åbenbart fuldstændig super koncert og fantastisk oplevelse

med Rammstein i aftes, valgte han at sidde over i dag og så være rigtigt frisk til det, der må kunne opleves på stranden deroppe i morgen.

Jeg havde indstillet mig på sofatid med strik og hængerøv, men for pokker hvor jeg da med glæde lægger de planer i skrinet, når jeg kan sludre og chille med min søde mand.

Lige nu sørger han for at græsset får en tur og jeg gør lidt sjatrent herinde, men vi mødes ude i aftensolen med hyppige mellemrum til et bette krus kaffe og snakke om det rene ingenting men alligevel meget relevante….

Pigerne spiller fodbold på skolens multibane, og senere vender de hjem med en flok til bål i haven og vel nok også en pølse på pind.

De skal være så velkomne.

Og de skal få lov at sidde derude i alt det skønne grønne og nyde duften af alle de syrener, der springer lige nu.

De er vidunderlige –

jeg tænker næsten ikke der findes ret meget andet, der på samme måde varsler sommer med sin duft.

Nogen er trætte af billeder af syrener, de må lukke øjnene, for her kommet et par stykker mere.

Vi er mange, der slet ikke er færdige med at kigge endnu.

Og da slet ikke færdige med at nyde i det hele taget…

You Might Also Like

29 Kommentarer

 • Reply karen 04/06/2010 at 19:23

  Syriner?! Bring them on – får aldri nok!. Du har faktisk nettopp nå inspirert meg til å ta en tur ut i hagen og hente inn et par – de er en fryd både for øyne og nese! Ønsker deg og dine en deilig fredagskveld og helg – chill max! 🙂

  • Reply Anne 06/06/2010 at 07:13

   Vi chiller, Karen –
   i duften af syrener 🙂

 • Reply charlotte 04/06/2010 at 19:33

  Du skal endelig ikke holde dig tilbage med syrenbillederne – jeg er nemlig heller ikke færdig.

  Go varm weekend i dine nye raffi sandaler.

  • Reply Anne 06/06/2010 at 07:14

   Vi er vel ikke færdige, før syrenerne er det, Charlotte, og så kommer der andet, som vi må knipse en helt masse billeder af, roserne f.eks…

 • Reply Dell 04/06/2010 at 19:43

  Syrener er dejlige og dine billeder af dem er flotte. Har lige taget endnu en buket ind af de hvide, nu står de på mit bord og fylder stuen med duft.
  Med det vejr vi får i week-enden, har du snart sommerkulør på de blege fødder.
  Mangler lige en ovesættelse til ordet chille, betyder det ikke hygge?

  • Reply Anne 06/06/2010 at 07:17

   Jo, Dell, det betyder hygge, men på den der hænge-ud-og-være-meget-meget-afslappet-agtige-måde 🙂

 • Reply Pernille 04/06/2010 at 21:38

  Jeg tror aldrig jeg bliver træt af syrener… jeg kan næsten mærke duften, kom bare med flere billeder 🙂

  • Reply Anne 06/06/2010 at 07:17

   Du slipper nok ikke, Pernille 😉

 • Reply Kagekonen 04/06/2010 at 22:48

  Du skal endelig ikke holde dig tilbage for min skyld. Faktisk ville jeg ønske at billederne var med duft…

  • Reply Anne 06/06/2010 at 07:18

   Det må vi udvikle lidt på, Kagekone!
   MÅske du engang kan udsende kagebilleder med smag, det ville være lækkert…

 • Reply Charlotte Kalundborg. 05/06/2010 at 05:30

  Hej Anne!

  Stop endelig ikke, jeg har nemlig ikke nogen syrener i haven mere og savner dem, så jeg nyder at se dem her hos dig. Jeg har været ude ved stranden og hente en buket men de holder jo desværre så kort.
  Kærlig Hilsen Charlotte

 • Reply Charlotte 05/06/2010 at 06:01

  Hej Anne!
  Ups!!Jeg vidste ikke du skulle godkende kommentaren igen hvis jeg skiftede “overdkrifts Navn” jeg kunne bare se der var en der hed det samme. Fremover vil jeg bare underskrive min Charlotte Kalundborg. Så undskyld ulejligheden, det er ikke sådan at være på ny grund.
  God Sommervarm weegend.
  Kærlig Hilsen Charlotte Kalundborg:)

  • Reply Anne 06/06/2010 at 07:23

   Ingen ulejlighed, Charlotte, bare et lille smil 🙂
   Velkommen tilbage igen og også god weekend til dig…

 • Reply Eva 05/06/2010 at 07:16

  Det hele bliver altså lidt anderledes med det skønne vejr og mulighed for at være ude døgnet rundt. Aaahhh.

  • Reply Anne 06/06/2010 at 07:23

   Det er SÅ skønt, Eva…

 • Reply Marie-Louise 05/06/2010 at 07:36

  Jeg bliver aldrig træt af billeder af syrener. Jeg ELSKER syrener. Lykke er at sidde i sin nye lejlighed med åben altandør og kigge ud over Brønshøj med alle syrenerne og få små svale briser med duft af syren:-)
  God dag Anne.

  • Reply Anne 06/06/2010 at 07:24

   Jeg kan mærke, hvordan det føles og hvor meget du sidder der og nyder det, Marie-Louise…

 • Reply Helma 05/06/2010 at 08:22

  Syrenerne overstråler alt lige nu …

  Har 5 giganter i haven, af den “gammeldags” enkle form, men om 1 time åbner planteskolen og dér skal jeg lede efter en fyldig og dobbelt og fuldstændig hvid og duftende én af slagsen. Og hvis den slet ikke findes bliver jeg skuffet … ikke vred, men meget skuffet 🙂

  Rigtig god weekend

  • Reply Anne 06/06/2010 at 07:25

   Den der er fotograferet her, Helma, hedder Beauty of Moscow, og den er helt hvid, når den åbner sig men sart sart lilla indtil da.
   Den er et godt bud på en hvid og dobbelt syren, synes jeg.

   Jeg håber, at du fandt en, du kunne bruge og nu har 6 buske i haven 🙂

   • Reply Helma 06/06/2010 at 09:01

    Tak for tippet … den russiske skønhed er i jorden 🙂

 • Reply Liselotte 05/06/2010 at 15:56

  Jeg får heller aldrig nok af dem – hverken IRL eller på “papir”, for de er smukke, sansekærtegnende sommerbudbringere. Kom an! Flere syrener, tak 🙂

  • Reply Anne 06/06/2010 at 07:26

   Ja kom an, og dem der ikke gider flere, de kan bare springe over, LIselotte 🙂

 • Reply Kirstenk 05/06/2010 at 23:17

  Aj, hvor er de skønne “raffi- sandalerne”

  • Reply Anne 06/06/2010 at 07:26

   Det er de bare, Kirsten, jeg er vældig tilfreds med mit køb…

 • Reply Bettina 05/06/2010 at 23:23

  Well, som tilkendegivet på Facebook, er jeg helt og aldeles enig med Torben – om man kan lide musikken eller ej, så var Rammstein en totaloplevelse, og kan man tysk (mon ikke du kan det, med dine rødder?), har man også en mulighed for at forstå selvironien, den “cabaretagtige” stil, der bliver leveret på scenen. På et eller andet plan er det meget sort, men showet var uforligneligt, lige i skabet. Og Till Lindemann, sangeren, var fascinerende.
  Syrener…ÆLSKER dem. Har desværre kun en “reddet” knold i min lille have, i skyggen, hvor den aldrig får lov at udfolde sig i al sin overdøvende velduft. Heldigvis kan man da se på de smukke, glatte blade, sådan en busk har. Men skal vist genoverveje placeringen, for savner de smukke, smukke blomster.

  • Reply Anne 06/06/2010 at 07:29

   Han kommer ikke over den oplevelse sådan lige med det samme, Bettina, jeg har hørt RIGTGT meget om det show, og helt sikkert ikke det sidste endnu.
   Da jeg hentede ham i nat var det dog ikke dagens koncerter, der fyldte, men mere hans hængen-ud med Mikkel Kessler og Michael Maze i brandbilen, det havde efter sigende været meget meget hyggeligt, og det så/hørtes bestemt også sådan ud 😉

   Frem i lyset med din busk, så den kan vokse sig stor og stærk og forkæle dig med masser af skønne velduftende blomster…

 • Reply Charlotte 06/06/2010 at 20:14

  Hej Anne!
  Mange tak for linket, det må prøves.Jeg plejer at banke stænglerne en smugle, men jeg er nok ikke brutal nok 🙂
  Kærlig Hilsen Charlotte Kalundborg.

 • Reply Karin 07/06/2010 at 11:08

  Åh, altså weekend, syrener og sjatknus. Love it!!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.