Lidt af hvert

EN JUNI-AFTEN…

10/06/2010

Juni-aftener skal bruges på sysler i have og drivhus.

Juni-aftener skal bruges på terrassen med en kold G&T i den ene hånd og manden i den anden.

Juni-aftener er til bare brune ben og lette klædningsstykker i hvidt.

Juni-aftener er til hængekøjegyngeri og boldspil på plænen.

De lune aftener der følges af lyse nætter er til kærlighed og tilbagelænet hverdagsliv.

Til grill, sejlture, bål og skumfiduser.

Hvordan sørensen kan det så være, at jeg sidder her i tusmørket og kigger ud i en regnvåd have, der ikke indbyder til den mindste vandring eller henslængte sid-ned.

For pokker altså…

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Reply Liselotte 10/06/2010 at 20:48

  Jeg spørger om det samme og mener bestemt ikke, at dette her er noget, jeg har bestilt 😉

 • Reply Anne 10/06/2010 at 21:11

  nej, det får mest en til at tænke : strikketøj, stearinlys og i det hele taget indendørshygge…sol nu!!

 • Reply Kirstenk 10/06/2010 at 21:20

  Ja, det er heller ikke mig der har bestilt det… Det er inde og stearinlys og sokke vejr

 • Reply Annette 10/06/2010 at 21:24

  Fordi haven også engang imellem har brug for noget vand – her er der forøvrigt lige nu tørvejr og fuglesang 😉
  Nej, nu skal jeg nok tage mig sammen og lade være med at forsvare alting (min stakkels mand får pip, når jeg gør det, mens han bare har lyst til at brokke sig…) – det er da også noget møj, det vejr 😉

 • Reply charlotte 10/06/2010 at 21:25

  Jeg stemmer for at vi sætter gang i lidt fælles sol-dans, for jeg er godt nok også træt af våde bukser og gummistøvler.

 • Reply Marie-Louise 10/06/2010 at 21:41

  Ja, nu vil jeg altså også gerne have sommertid med sol og varme. Det ser nu ellers også ret hyggeligt ud med de levende lys Anne:-) Om en uge starter min ferie, så er jeg sikker på at sommeren også starter for alvor. Det skal den altså bare. SLUT.

 • Reply Sifka 10/06/2010 at 23:09

  Nu har jeg snart ferie, og kommer med det gode vejr til Jylland. Promise!

 • Reply Eva 11/06/2010 at 04:28

  Jamen vi er da ved at spare op til en HEL masse sommervejr i træk, ikke? Vi skal bare lige afvikle en lille smule regn først.???

 • Reply unikarina 11/06/2010 at 07:16

  Men Anne når det nu ikke kan være anderledes – så er det da ikke den værste plet du har valgt at hygge. Dér for enden af dit spisebord – med dejlig udsigt til dine skiftende, hyggelige stilleben…
  Men indrømmet jeg drømmer også om varme, mindre tøj og udehygge.

 • Reply Solveig 11/06/2010 at 08:24

  Vi har berre ei lita pause frå sola, slik at vi kan rydde og ordne litt inne….. For på varme, fine sommardagar er vi ute og nyt livet og nu’et…. Eg skal ha ei slik pause i dag, og det trengs visst, det ser eg når eg no er inne…;o)

  Ha ein god dag!

 • Reply Frau Putz 11/06/2010 at 10:24

  Jeg gik også ude og undrede mig lidt over havens “alt for fremskredne” tilstand. Hold da op… Hækken skal klippes, heksen skal snart til Bloksbjerg og blomsterne står i fuldt flor – og jeg har altså stadig ikke “holdt forår” 😉
  Pudsigt nok står der stadig en enkelt, meget smuk tulipan på et skyggefuldt sted i baghaven.
  Den passer ligesom mere til my state of mind.
  Gad vide, hvornår jeg mentalt indhenter sommeren? Måske jeg bare springer til efterår, for det passer da ligesom til vejret.
  God weekend.
  FP

 • Reply mette b 11/06/2010 at 16:15

  Jeg stemmer også for den rigtige danske sommer! Sidder her med uldsokker og varme på og glæder mig til solen, der snart gerne skulle komme.
  Men jeg glæder mig nu også over ikke at skulle vande. Det passer den dovne gartner fint 🙂

  God weekend til dig,
  mette

 • Reply Helle 11/06/2010 at 16:28

  Jeg håber at vejret arter sig til i morgen, da min Mor bliver 60 år. Festkjolen er købt med små stropper og let stof, til en dejlig fest på Børkop vandmølle på en lun juni aften, MEN sådan skal det ikke blive, så jeg må sadle om og finde noget der er lidt mere lunt.
  God weekend
  Helle

 • Reply Tora 11/06/2010 at 17:14

  Det har regnet hele dagen her og i dag. Jeg sydde ferdig en ny sommerbukse i går, og hadde tenkt å sprade rundt i byen med den i dag. Det ble jeans og paraply i stedet. Men det kommer vel! Og grønt og fint blir det jo i mellomtiden.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.