Lidt af hvert

PIECE OF CAKE (AND LAKE)…

17/05/2010

Med mosekonebryg hængende over søens vandspejl, med den klareste blå majmorgenhimmel, med fuglefløjt og brægende lam som underlægningsmusik og med godt og herligt selskab på turen er det ingen sag at starte dagen med en god luftetur.

INGEN sag!

Så jeg nyder de mange skridt, der tikker ind på tælleapperatet, jeg samler til huse, for jeg ved jo, at den morgen, hvor jeg vågner op til mørke og regn, der er det INGEN sag at blive under dynen…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Wong Wai 18/05/2010 at 12:46

  Utrolig FLOT natur, du trasker igennem og mange mange skridt Anne 😉
  Godt gået 🙂 🙂 😉
  God dag til dig og dine herfra 😉

 • Reply Helle 18/05/2010 at 18:22

  Sådan Anne godt “gået”, jeg fik en skridt tæller med det nye Qblad og jeg trampede derudaf, men så var jeg lige ude og handle, ind og ud af bilen og derefter var den 0 stillet, øv jeg havde ellers lige gået en tur rundt om golfbanen.
  Så nu vil jeg investere i en bedre model ,da det er sjovt og mutiverende at gå med, fortsat god vind derude.

 • Reply Anne 18/05/2010 at 20:25

  Jeg bor på en vidunderlig plet, WW og jeg nyder det hver eneste dag…

  Jeg kan varmt anbefale den model, som jeg har købt på apoteket, og ja, det er faktisk ret motiverende at kunne se hvor meget – eller lidt – man har gået, Helle 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.