Lidt af hvert

BUM…

03/02/2012

Jeg er faldet ned i den bløde sofa med et varmt tæppe på, med benene oppe og pulsen nede.

Det er fredagsnydning i stor stil, jeg skal intet, behøver intet, venter intet.

 

Ikke andet end en lang fredelig fredag eftermiddag og aften i godt og roligt selskab.

Helt i orden plan efter en uge, der har budt på lidt af hvert.

På surt og sødt, på anstrengende og forløsende, på dyrlæge, arbejde, advokat, mere arbejde, besøg, opringninger, klargøring, ansøgning, traveture, bilture, møder og alt det andet der imellem.

 

Det er fint og godt det hele men også rart med et weekendpusterum…

 

Amanda er til tennis og der er gode rester i køleskabet til aftenens måltid, så jeg læner mig tilbage og ånder ud, sænker skuldrene og frydes over at her er stille og at jeg ikke behøver at rejse mig sådan lige med det samme igen.

 

Der kaffe med skum i koppen, godt strikketøj på pinden, en lun hund ved fødderne og en kat, der mistede lidt af sig selv i går -noget rundt og potent – på låret og på tv kan jeg følge med i noget, der ikke kræver en eneste tanke eller reflektion.

 

Alt er godt og jeg glædes.

Over fredagen.

Over livet.

Over roen.

 

Og så forresten også RIGTIGT meget over, at søde Tora kommer og bor her hos mig, når der til juni er strikkefestival i Silkeborg.

 

Men lige nu og lige her nyder jeg allermest, at det bare er

weekend

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Solveig 03/02/2012 at 18:32

  Nyt fredagen, helga og besøket du har i vente!

  Det fortener du!

  Solklem

 • Reply henriette 03/02/2012 at 19:33

  Jeg håber at fredag aften forbliver af den gode slags som du er i gang med nu. Også her nydes der, og jeg glæder mig over at være strikker for vi har fået fjernet taget for et par uger siden og da jeg bor lige under, er der nu kun 12 grader i min bolig!! Brrr siger jeg bare 😉

  Fredag er lig med varme og hygge på sådan en februaraften.

  Rigtig god weekend
  Kh Henriette 🙂

 • Reply Ulla V. 03/02/2012 at 19:40

  Dejligt, Anne – og godt at du nu nyder at have noget andet på pindene. 🙂 Tænk at der brændte hul i den færdige, smukke cardigan!! De kan være nogle små “eksplosive” djævle de fyrfadslys. Jeg har prøvet det samme (dog uden beskadiget strikketøj, men derimod endte vi med en stage der ikke stod gennem prøvelsen). 😉

  Hav en rigtig rar og hyggelig weekend, kære Anne. Kulden er nu skøn – både indenfor og udenfor.
  Kh
  Ulla

 • Reply Charlotte Thaarup 03/02/2012 at 20:00

  Ja, det må jo være skønt! Her laves der mad og bages og gøres klar til kursusdag i kirken i morgen – på søndag gudstjeneste – og så bliver det mandag med møder hele dagen og så videre… men datterbarnet lander mandag morgen og i uge 8 er der vinterferie!
  God weekend til mennesker og dyr i din cirkel – det er nødvendigt med afslapning og opladning:-)

 • Reply trine 03/02/2012 at 21:17

  Her i min sofa sagde det puff!!!!! (dundyne)
  Rigtig god weekend, Anne;-)

 • Reply Erika 04/02/2012 at 09:54

  Åh ja, lad roen sænke sig. Den er velfortjent, og kan med fordel strækkes ud over resten af weekenden også. 🙂

 • Reply Marie 04/02/2012 at 11:54

  At glæde sig over livet og roen er tegn på, at man har det godt, så det er dejligt at læse.
  Jeg har fluks noteret datoerne for strikkefestivalen i Silkeborg i min kalender. Det bliver et spændende program, så i de dage vil jeg finde ind til byen….mere end een gang!

 • Reply Tora 04/02/2012 at 20:17

  Det er så godt å se at det er fler enn meg som gleder seg, for jeg gleder meg veldig! Og jeg er altså også knakende god til å gjøre ingenting – annet enn å kose meg glugg i hjel med strikketøy og kaffe og godt selskap. God helg!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.