Lidt af hvert

TILBAGE TIL HVERDAGEN…

28/04/2010

Efter en håndfuld dage, hvor konfirmationen fyldte det hele på skønneste og travleste vis, er vi nu skudt direkte tilbage til hverdagslivet.

Jeg synes ikke, at jeg fik nået at ryste fjerene ordentligt på plads, før jeg nu igen benede afsted med jobtasken over skuldrene og mobilen klemt fast ved øret.

Hverdag – jeg elsker dig – men gisp hvor kører du stærkt.

Måske havde en feriedag efter en lang blå mandag været på sin plads…

I dag møder jeg sent og det giver mulighed for at sidde og finde tilbage til almindelighederne, til madplaner og udenomhus-forpligtelser, til tanker om de næste ugers aktiviteter og om gøremål i have og hus.

Jeg nyder sådan en stille tidlig formiddagsstund med en sovende hund og listende katte omkring mig, og så lyden af Torben, der snøvler omkring og får tiden til at gå på hyggelig vis her på sine sidste feriedage, der fylder hele ugen.

Sofa og strikketøj kunne bestemt være en aktivitet, der kunne fylde mine næste timer, eller en tur i drivhuset for at kigge til de små bakker med sommerblomstspirer eller måske æltning af en god grov dej…

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply Liselotte 28/04/2010 at 08:16

    Nyd din formiddag. Den er ærlig talt velfortjent 🙂

  • Reply Anne 30/04/2010 at 12:25

    Jeg nød den vildt, Liselotte, den gik bare lige lovligt hurtigt 😉

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.