Lidt af hvert

STILLE MORGEN…

27/12/2009

Morgengry...

Morgenlyset tager tid om at få styrke, jeg lister omkring i det dunkle hus, lister på tå og sørger for ikke at skramle med tekop og brændeovnlåge, jeg er helt helt stille.

Både fordi jeg gerne vil tage hensyn til natteravnene, der nu snuer under de bløde dyner oppe i de kølige gemakker og så også af helt egoistiske grunde, for der er ikke ret mange stunder på dagen, som jeg elsker så meget, som den første time oppe i eget selskab…

Jeg tænder stearinlys, får fodret kattene, der lynhurtigt er klar til at krølle sig sammen i sofaen ved siden af mig, jeg brygger te og finder lidt af læse i og sætter mig med et tæppe over de bare ben.

Jeg tager hul på den nye dag i langsomt og tyst tempo…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Losarinas mor 27/12/2009 at 09:55

  Tænk , at I har sne. her begyndte det at tø den 24. og så regnede det væk i går. Øv !

 • Reply Anne 27/12/2009 at 09:59

  Vi har masser af sne, Miri, her er altid lige lidt koldere end i resten af landet, så sneen ligger stadig i et ordentligt lag.
  Der er smeltet en del og rundt omkring begynder fliser og vej at dukke op, men der er hvidt på græs og tage…

 • Reply Karen Marie 27/12/2009 at 10:00

  Hvor lyder det skønt – har dog selv taget en lille arbejdstørn her til morgen – men så kan jeg også drage i sommerhus senere og der er dømt totalt stille dage:0) Sidder i øvrigt med Tommy Boy i ørene (fik den i julegave og har danset siden:0), og husker at det var her på din side jeg fandt et link og høret et af numrene første gang ;0)

 • Reply Eirin 27/12/2009 at 10:37

  Slike deilige morgener kan man leve lenge på. 😉 Gjemme i hjertet å tas fram ved behov. Ha gode dager i deilige Danmark. Jeg tror jeg kunne vært dansk, jeg. 😉
  Klem fra Eirin

 • Reply jeanette hegaard 27/12/2009 at 11:07

  En god morgen 🙂

 • Reply Kirstenk 27/12/2009 at 18:06

  Der ser morgen hyggeligt ud i dit vindue…

 • Reply MÅTTE EJE - Sonnie`s 06/08/2015 at 12:24

  […] jeg forleden besøgte Anne`s skønne blog, blev jeg helt forelsket i denne her. Jeg ser tit ting, som jeg godt kunne tænke mig, men ofte glemmer jeg det lige så hurtigt. […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.