Lidt af hvert

ETSY-BØVL…

08/10/2009

Etsy…

Der er nogen, der har problemer med at få betalingsdelen på Etsy til at fungere.

Surt – for det er ellers så let, når det virker!!

Men det behøver ikke at betyde, at man ikke skal ha’ sig en Folklore, hvis man ønsker sig det,  der er mulighed for at lave en helt almindelig bankoverførsel.

Send mig en mail, så jeg har jeres mailadresse lige ved hånden, og så skal jeg sørge for, at der ryger de rette oplysninger i jeres retning…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Anita 08/10/2009 at 21:18

  Jeg har oplevet problemer med det, hvis jeg bruger Firefox, men ikke med IE. På en anden maskine kan det være hip som hap om det er det ene eller det andet, så det er lidt underligt. Jeg havde ingen problemer med at betale denne gang. Heldigvis 🙂

  Måske er det fjollet at nævne, men jeg gør det nu alligevel – man skal være medlem af Etsy, for at kunne købe og betale. Blot nævnt som et lille PS.

 • Reply mette 01/11/2009 at 10:09

  Hejsa
  Jeg kan se, at der er danskere, der bruger etsy. Tror I, der vil være potentiale for at lave et lign. dansk site? Etsy er jo virkelig alletiders, og jeg synes, det kunne være lækkert med et dansk tiltag også?

  Mange hilsner
  Mette

 • Reply Jesper HorsMark 06/03/2010 at 22:03

  @Mette

  Ja det er nu er der :o) se mere på http://www.amio.dk

  Mvh
  Jesper

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.