Lidt af hvert

FORDREVET…

08/06/2009

Forleden lod jeg mig overtale af 2 par smukke bedende pigeøjne med plirrende vipper, jeg lod mig forlede af sukkersøde stemmer og løfter om grænseløs samarbejdsvillighed, jeg er for dum og nem!

For jeg kunne vel ha’ regnet ud at en installering af Sims 3 her på min computer ville betyde, at jeg ikke længere har adgang til tastatur og skærm, at bloglæsning, surfeture og egne skriblerier ville blive en saga blot, at tøsepigerne på ingen måde lader sig fordrive, de har kuppet og besat, har de!!

Jeg kunne selvfølgelig gå op og hente deres bærbare, som åbenbart ikke er “fin” nok til at huse de nye Simmere, men det er også lidt bøvlet, for så mangler jeg mit IPhoto og alt det andet hejs, som jeg bruger når jeg blogger.

Den store maskine må vist vindes tilbage, men det bliver ikke uden kamp, fornemmer jeg, de forsvinder vist ikke frivilligt herfra…

Så det er altså ikke sløvhed eller vrangvillighed eller andet syrligt, der holder mig fra bloggeriet, nej det er såmænd mine 2 simmelim-afhængige teenagere, der blokerer for adgang til tast og tekst, og de er iskolde, når jeg nu står og forsøger at lokke med væk med løfter om blåbær-is og sofahygge.

Glem det, mutter, siger de bare, og ser ikke det mindste påvirkede ud.

Akkeja-akkeja, de unge tryner de gamle, som så må vælte om i sofaen og bare blogge på tankeplan, men det er der jo ikke meget ved.

Et enkelt lille plus er der dog ved pigernes overtagelse af “min” computer, de hygger sig sammen, pludrer, griner, synger og henter forfriskninger til hinanden, skændes ikke om tur eller tid, nej de er tilbage i pot-og-pande-relationen, som vi nærmest var begyndt at tro var uddød og det er da vidunderligt at opdage, at den da lever i bedste velgående.

I alle tilfælde når man står sammen om at ha’ besat mors computer i selskab med Simmerne…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Annette 08/06/2009 at 20:55

  Det lyder meget bekendt.
  Her er der en (1!) bærbar (og en stationær, men den står helt nede i kontoret og tæller derfor ikke) til deling mellem to voksne, og især to spillelystne børn, og det er altså ikke altid nemt at gå og gemme på de indlæg, der melder sig, for at publicere dem på et senere tidspunkt.
  Jeg håber dog, I finder en løsning, for tankeplansblogning er da noget kedeligt for os afhængige læsere ;o)

 • Reply Sifka 08/06/2009 at 21:40

  Bjørnen har, efter at jeg fik nyt grafikkort i den stationære, fuldstændig overtaget mit skrivebord. Her sidder han, og troner med egen bærbar, iPhone, mobil af andet mærke, og ja altså min pc. Det var vist godt, at jeg investerede i den lille hvide Samsung.

  Egentlig er det da også lidt hyggeligt.

 • Reply Anne 08/06/2009 at 21:47

  Ups og her ventes på Simmenimme 3, håber da at frøkenens egen computer kan klare mosten, så ikke også jeg må blogge på tankeplansløsningen 🙂

 • Reply Annepålandet 09/06/2009 at 21:03

  Hmm, og hvem var det som eide denne PC-en, sa du?

 • Reply Anne 11/06/2009 at 17:03

  Kan du ikke høre og se, hvad jeg tænker, Annette? Vi er da ellers placeret med ret kort afstand…

  Jeg har også adgang til anden computer, Sifka, men jeg nægter, det store hvide dyr her er mit, og de må humme sig de små Simmere…

  Det er et tungt tungt spil at køre, Anne, og der bliver så meget ventetid for pigerne, så derfor har de fået lov at installere her, men det var vist en fejl 😉

  Ja, det gør min mand jo egentlig, Anne 🙂
  Det er bare mig, der har tiltusket mig råderetten, og jeg vil så nødigt skulle investere i én selv, det er lettere bare at bruge denne her lækre en…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.