Lidt af hvert

UD I VERDEN OG HJEM IGEN…

21/01/2009

Friske forsyninger…

Tak for alle jeres søde ønsker om bedring, de har hjulpet eller også er det måske de der håndfulde af panodiler og slurke af varmt.

Jeg har været af dynerne for en stund, holdt oppe af viljestyrke og tabletter, et lille møde måtte klares, og da jeg vidste, at den anden deltager havde det lidt lige som jeg, ja så havde jeg ikke dårlig samvittighed over at sidde og lade mine baktusser svæve i rummet, for han var så indhyllet i sine egne, at der dårligt var plads til at mine kunne slå sig ned hos ham, og omvendt selvfølgelig.

Mødet skulle til, for det var optakten til et møde i morgen, et møde som er langt mere alvorligt end det i dag og som kræver, at vi er klædt på og skarpe, aflysning er ikke en mulighed…

Men nu er jeg hjemme igen, jeans og støvler er afløst af bløde natbukser med knæ og hængemås og så sokker på fødderne, dynen er varmet igennem, og en lille finsovning er det også blevet til, mens pigerne sumpede sig igennem det ene afsnit efter det andet af forskellige amerikanske serier, jeg har hørt med på både House og Friends.

Jeg tror ikke på, at de to tøsepiger når at komme tilbage til skolen i denne uge, stakler, men de forstår at indrette sig med tv, mængder af dyner og litervis af te. De sover lidt på skift og hidkalder hund og katte, når der er brug for varme og blød pels at nusse.

Og så mener de, at saltstænger hjælper på det meste, så dem er der købt rigeligt af.

Resten af dagen skal tilbringes på langs, der skal soves og friskes, så jeg kan blive klar til at komme ud i verden og hjem igen…

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Pernille 21/01/2009 at 18:35

  Det lyder som en rigtig rar måde at være syg på. Men det er jo aldrig rart at være syg, særligt ikke, nå man skal noget vigtigt. Det er underligt som man nogle gange er nødt til at minde sig selv om det faktum, når man er rask, det er som om man glemmer hvor træls det er.

  Endnu engang god bedring. Jeg håber du bliver helt raske til det mere alvorlige møde i morgen.

 • Reply Linda 21/01/2009 at 21:47

  Nåh, hvor er det godt at I har hinandens selskab. Det er ikke særligt fedt at skulle være “på” med øjne der buler ud og en hjerne der er stået af, håber du klarer den! God bedring!

 • Reply Hanne 22/01/2009 at 09:53

  Natbukser med bløde knæ og hængemås, kan rette op på det mest utrolige… også for mig 🙂

 • Reply Mette 22/01/2009 at 09:58

  Fortsat god bedring!

  Det er ret imponerende, at du kan få 2 krøllede lommetørklæder til at se sådan lidt hyggelækre ud.

 • Reply Julie 22/01/2009 at 16:58

  Puha, godt du overlevede mødet, det er bare slemt at være “på”, når man er influenzaramt. Herhjemme er 3 ud af 5 sendt til tælling, jeg har første uge på job og har et mega-vigtigt-jeg-møder-op-med-40-i-feber-møde på mandag, så kryds lige fingre for, at jeg går fri denne gang 😉

 • Reply Julie 22/01/2009 at 16:59

  Og god bedring!!

 • Reply Lise (Fru Kvist) 22/01/2009 at 21:26

  God bedring og pas nu på jer selv og hinanden!

 • Reply Anne 23/01/2009 at 12:37

  Jeg nåede i alle tilfælde at samle mig så meget, at jeg kom rigtigt godt igennem mødet, Pernille, men gik så temmelig kold efterfølgende, så det er godt, at der er weekend forude…

  Vi klarede os, Linda, og ingen opdagede, at vi havde snottet os igennem de indledende øvelser 🙂

  Jeg bliver næsten frisk af at komme i de bløde bukser, Hanne 😉

  De ser kun hyggelækre ud, så længe de ikke åbnes, Mette 🙂

  Jeg krydser alt, hvad krydses kan, Julie, det er nedtur at måtte melde fra, når man lige er vendt tilbage, sådan har jeg det i alle tilfælde…

  Tak, Lise, vi passer og skiftes lidt til at gøre det…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.