BARE LIGE 5 MINUTTER…

Tea-time…
Mellem denne eftermiddags huslige og arbejdsrelaterede krumspring og valsetrin tillader jeg mig lige at ta’ en stille timeout, bare sådan lige et lille øjeblik med en marmelademad og te i kruset og så benene op.

Amanda sidder og laver matematik her ved siden af, men hun er selvkørende, faktisk yderst velkørende udi de matematiske øvelser, så jeg kan bare smile og sige ja og nå til alle de små anekdoter, der ledsager udregningerne, og så ellers nyde min nye strikkebog og det dugfriske nummer af Boligliv.

Bare lige en lille pause, inden jeg igen hopper op på bedste Marguerite Viby maner med klud om håret og skurebørste i hånden…

Comments

  1. says

    Jeg har netop indkasseret den første bestilling fra Ottilia efter en kort skimning af strikkebogen: en rød og kort udgave af “En kort- en lang” på side 54……..den lange udgave ville være i øvrigt være vildt fed i voksenudgave!!

    KH Julie

  2. Hanne says

    Ren råhygge med dejlige bøger. Måske inden du får set dig om, er strikkeglæden på retur :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>