Hæklerier, Lidt af hvert, Pynt

SVAMPE I FLOK…

25/12/2008

Svampe i flok…

Med pletter på toppen…

En langtur i cyberspace mellem blogge i dusinvis sendte mig i sidste uge på tilfældig vis forbi Karens hjørne af dette vidunderligt inspirerende univers, jeg fortabte mig i hendes indlæg om boligindretning og Steiner-bazar og forelskede mig hovedkuls i hendes fine fine hæklede svampe, som jeg bare måtte eje en flok af.

Da jeg så skulle kigge efter en mailadresse eller andet kontaktbart til Karen, måtte jeg le højt og sagde højt og spontant “Gud Hej Karen!” ud i rummet, for der sad hun jo i sidebaren, smilende Karen med det røde hår, hende kendte jeg fra det virkelige liv, fra dengang hvor vi keramikkede

Så i stedet for at be’ om at få sendt svampe, kørte jeg ned til Karen, der sjovt nok bor nogle få huse fra Sophie, og vi nåede at snakke en hel del om både håndarbejde og blogge i den korte stund, der var til rådighed.

Karen stod med det ene ben i pakkeriet, julen skulle tilbringes i USA, og jeg var tæt på vandret i gavekøb, så der var ikke så meget tid, men mon ikke vi finder mere af den en anden dag, for gode til at snakke det er vi begge, og jeg er sikker på, at der kan udveksles fif af forskellig art, om både det ene og det andet og helt sikkert også det tredie…

Jeg købte brogede fugle i flok og svampe i håndfulde, og det hele smykker nu jueltræ og bord her hos os, lækkert og sirligt lavet er det og jeg er sikker på, at det ikke er sidste gang, at jeg lægger en mønt eller fem i Karens kasse.

Om ikke før så i alle tilfælde til det næste julemarked på Steiner-skolen i Silkeborg.

Men næste gang springer jeg svampene over, for jeg har købt opskriften til dem hos Stif og Stil, hvor Karen arbejder, et helt lille svampe-kompendium med flere forskellige størrelser, og bevæbnet med bomuldsgarn og hæklenål, der skal jeg nok få lavet nogle stykker, sikkert ikke så fine som Karens, men svampe kan godt være lidt skæve.

Faktisk købte jeg mere end én opskrift og jeg ved fra fortrolig kilde, at der hækles svampe i vildskab i Skægkær

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Tina 26/12/2008 at 08:44

  Rigtig god bagjul og nytår til dig og familien.

  Ja de svampe er supersøde, har selv købt opskriften i Stof og Stil i Roskilde, men har aldrig nået til dem, måååske man skulle tage sig sammen. ;o)

 • Reply Anne 26/12/2008 at 09:20

  her er en mere der har opskrift, men lige skal have taget sig sammen…måske et lille eftermiddagsprojekt…de er så fine 🙂

 • Reply Hanne 26/12/2008 at 11:35

  Fede svampe og fedt julemarked på Steinerskolen… måske skulle man derud næste år ?

 • Reply pedrsn 26/12/2008 at 14:16

  woohw – hvor ER de altså fine!

  Karen linker også til tmogy.com – som altså BARE laver de fedeste fuglehuse og bure, lige til opsætning på væggen.

  :0)

 • Reply Anne 27/12/2008 at 13:50

  Måske skulle man, Tina, de er i alle tilfælde supersøde, når de står her på bordet..

  Ja, de er så, Anne, i gang med sig 😉

  Det er da det, at vi skal, Hanne!

  Jeg er vild med de fuglehuse, pedrsn, kunne godt finde på at lave min egen udgave af slagsen…

 • Reply pedrsn 27/12/2008 at 17:53

  nemlig !

  sig til når du gør, så kan kigge over skulderen! ;0)

  For hunnan de er fine !

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.