Lidt af hvert

I DET TØMTE OG RENGJORTE HUS…

29/12/2008

Ønsker, ja måske endda behov…

Med duften af rengøringsmidler som baggrundstæppe i de afpyntede rum kommer jeg nemt til at sidde og drømme om nye lækkerier til at fylde ind der, hvor der lige nu ser en anelse tomt ud.

Jeg opdager behov, som jeg ikke vidste, at jeg havde, før der pludselig nu igen er plads til at komme fyld i stuerne igen, uden at det vil komme i håndgemæng med nisser og glimmerpyntede isbjørne.

Jeg får lyst til nye puder, til en pudsig lampe, til forårslette farver på tæpper og billeder, måske en lyseblå stol kunne lyse op og mere end én vase burde i alle tilfælde fyldes med sprøde tulipaner i flok.

Måske er det tanken om forår og lysere tider, der får mig til at tænke på nye sneakers og flaksende fugle.

Måske, eller også er det bare mig, der aldrig bliver træt af at ose og drømme…

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Olines 30/12/2008 at 07:56

  Jeg havde det præcist på samme måde da julepynten her var pakket væk. Det blev til et par buketter friske blomster og så ellers drømmene om et par lækre nye sofapuder.

 • Reply Julia Lahme 30/12/2008 at 08:16

  Man trænger faktisk til noget nyt – noget med farver på. Købte hyacinter da jeg var ude at lufte babyen i går, og jeg kan næsten ikke vente til de springer ud. Desuden tror jeg altså heller ikke det kan vente ret meget længere før jeg får syet nye puder. Med farver. Væk med det sorte. Måske er det noget med at vi længes mod foråret og trænger til noget liv indendøre, hvor vi jo lige nu lever hele vores liv?
  Kærligst Julia

 • Reply Anne 30/12/2008 at 08:37

  det er vist ikke bare dig … vi er vist mindst to, der aldrig bliver trætte af at ose 🙂

 • Reply Charlotte Illum Larsen 30/12/2008 at 09:25

  Jeg får en ubændig lyst til de sprøde tulipaner… jeg elsker fornemmelsen af de saftspændte stængler – farverne i buketten der lyser et rum op… jeg må straks skrive det på indkøbslisten… knus fra Søby

 • Reply Jette K 30/12/2008 at 09:43

  Jeg har det også på samme måde, Anne. Og rigtigt meget af det du viser har jeg også gemt billederne af – minus den gule lysekrone. 😉 Mit julepynt skal dog blive oppe lidt endnu. Til efter Helligtrekonger.
  Jette/Thyborøn

 • Reply Karin 30/12/2008 at 10:49

  Jeg melder mig også på under ose-fanerne. Det er dejligt at pusle om de “gamle” ting og få nyt. Bare en lille ting som gør hele forskellen. I år har jeg heldigvis fået et par dejlige lysestager så der var allerede lidt at gøre godt med.

  Og så snart jeg vender næsen hjem d. 1. januar så er det også smukke, sprøde tulipaner der står på programmet. Det er længe siden sidst. Jeg trænger!

 • Reply Anne 30/12/2008 at 11:57

  Blomster og nye puder i fifaen, Olines, det kan gøre meget 🙂

  Velkommen hertil, Julia, og ja, jeg er sikker på, at vi trænger til at lukke de lysere tider ind i stuerne, nu er det nok med mørke og korte dage.
  Man når jo nærmest ikke at sluge frokosten, før det er aften igen, lad os fake noget forår med en spraglet pude…

  Hvis jeg så bare kunne nøjes med at ose, Anne, så kender jeg én, der ville være glad 😉

  Jeg elsker også tulipaner, Charlotte, de holder bare kun et par dage eller tre her i vores hus, de mumificerer simpelthen i det lidt tørre indeklima, det er lige før at det kan få mig til at længes efter lidt mindre isolering.
  Men det skal sgi ikke afholde mig fra at købe en monsterbuket på torvet på fredag…

  Jeg ved nu heller ikke, om jeg for alvor kunne ha’ den lysekrone hængende, Jette, men den er da frisk!
  Hyg dig med julepynten lidt endnu, jeg kan mærke at jeg ånder friere nu, hvor min er tilbage i kasserne…

  Jep, Karin, bare en lille ting – eller to – der gør hele forskellen, jeg har også fået en ny stage, skal lige ha skaffet lidt forskellige lys, så skal du bare se løjer 🙂

 • Reply anne (den anden af slagsen) 30/12/2008 at 13:23

  Åhhh ja ud med julen og ind med en masse nye dejlige ting. Jeg kan mærke at det må ske NU her på matriklen. Nye sofapuder, friske blomster, tingel tangel til de tomme kroge, åhhhh ja det er godt at man kan drømme og en imellem svinge dankortet, der jo stadigvæk gløder ovenpå julen.
  Min drøm er en entre uden rod – jeg tror der er lys forude, manden har købt maling, knagrækker og tæppe til gulvet og han har overrasket har han- han er vildere end jeg turde være. Måske etsy skal besøges, et fint lille billede til væggen vil gøre godt!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.