Strik

CONCENTRATIONE…

30/12/2008

De første centimeter…

Kæmpenøgle…

Det lidt mere muntre nøgle…

Splejset…

Det er med tunge lige i munden, at de første centimeter af Mongolia strikkes, jeg er ikke tilgængelig for små ligegyldige kommentarer fra mand og børn, jeg må ha’ absolut stilhed.

Jeg sidder med skuldrene oppe om ørerne og er dybt koncentreret omkring strikkeriet, ikke så meget på grund af mønsteret, for det er hurtigt memoreret, men altså arbejdet med at få det til at se fint og flot ud på bagsiden, det kræver stuur stuur concentratione!

Der er heller ikke så mange masker på pinden, så jeg magic loop’er, og wiren på en Addi Lace, den er lige lidt levende, så det bugter og vrider sig, og jeg sukker og slider…

Men men men, jeg har jo set det smukke sjal strikket op, og jeg ved, at jeg kan stampe uanede mængder af tålmodighed op, når det virkelig gælder, så jeg fortsætter ufortrødent med tungen lige i munden og et billede af Anne i sjal på nethinden.

Hun sidder vist på terrassen en sommeraften, for før bliver det vist ikke færdigt…

De mange hundrede endehæftninger har jeg sørget for ikke at skulle igennem, jeg strikker med en lille skål sæbevand ved siden af mig, og splejser sammen efterhånden, det fungerer perfekt, og jeg er begyndt at vinde et par nye nøgler på, hvor jeg gør det samme, så når jeg skal strikke med dem, så bliver det bare så let som at klø sig bagi!

Børn og mand sendes af huset om lidt, hund og katte pacificeres med tyggeben og tørret fisk, en mega chai brygges og så skal jeg strikke – mindst 2 centimeter.

Jeg er nødt til at se lidt mere, for denne her sølle lille trekant, den ser ud af det rene ingenting, nærmest lidt mudret, men jeg ved heldigvis at der venter smukt forude…

You Might Also Like

17 Kommentarer

 • Reply SanneB 30/12/2008 at 12:29

  Altså jeg synes ikke det ser mudret ud, snarere forrygende. sikke farver. Respekt for at du går i gang med sådan et projekt. Glæder mig til at se mere. Og tak for sæbevands-tippet, lyder noget mere tiltalende end endeløse timer med synålen.
  kh
  SanneB

 • Reply angelika 30/12/2008 at 12:40

  Det er et smukt stykke “ingenting” du har strikket – glaeder mig til at se fortsaettelsen.
  God ide med saebevandet !

 • Reply Efwa 30/12/2008 at 12:42

  Vad spännande det ser ut och vilken bra idé att ha en skål med såpvatten bredvid. Har hört att Kaffe Fassett knyter ihop sina garnändar när han stickar med många färger i samma nystan men det här blir ju mycket snyggare.
  /Efwa

 • Reply Anne 30/12/2008 at 12:46

  skisme smart med det sæbevand…jeg tænkte på alle de hæftninger, da du i et tidligere indlæg viste alle de små bider garn…genialt Anne..intet mindre 😀

 • Reply anne (den anden af slagsen) 30/12/2008 at 13:17

  Anne sæbevandstricket kommer jeg lige og lure dig af når jeg skal igang med mit sjal. Jeg ved det er ankommet og venter nu bare på mulighed for at hente garnet – næste uge tror jeg det bliver, næste uge……
  Det ser smukt ud det du er nået til, rigtig fint og smukt. Jeg glæder mig til at se mere, ikke mindst en perfekt bagside.

 • Reply Anette 30/12/2008 at 13:25

  Hej Anne.
  Glæder mig til at se mere til dette imponerede stykke arbejde du har kastet dig ud i.

 • Reply Olines 30/12/2008 at 13:43

  Jeg fornemmer en vis spænding herinde? Jeg glæder mig til, at følge med i processen og se det færdige resultat!

 • Reply Tanni 30/12/2008 at 14:24

  Uha da – fy føj hvor ser det allerede godt ud. Kan næsten også se billedet af dig en sommeraften på terassen med det flotte slutprodukt, bare klø på.

 • Reply Pernille 30/12/2008 at 15:09

  Det bliver smukt, intet under tungen skal holdes lige 🙂
  Sæbevand og splejsning, det har jeg ikke prøvet før, men huskes, det bliver det.
  Og billederne – de er fantastiske 🙂

 • Reply merete 30/12/2008 at 15:46

  uh det ser ud som et kæmpe arbejde. men også sjovt. og smukt.

 • Reply Ulla 30/12/2008 at 15:59

  Meget flot. Ideen med sæbevand, den snupper jeg.

 • Reply britt 30/12/2008 at 18:05

  Det er SÅ smukt! Sikke farver….og pyt med at det tager tid – er det ikke lige præcist sådan et projekt, der godt må tage tid? Det er jo et arvestykke, så smukt er det!!
  KH Britt

 • Reply Dorte 30/12/2008 at 21:22

  åh, hvor ser det allerede smukt ud !

  Jeg bliver fast “tilskuer” til dit projekt, så jeg håber der kommer mange fotos undervejs – for man kan ikke se for meget på smukke ting, vel ?

 • Reply Inge 30/12/2008 at 23:06

  Iiiiiiiihhhhhhhh. Nææææææhhhhhhh. Hvor fantastisk.

 • Reply Dorte Nielsen 31/12/2008 at 08:43

  Hej Ann.
  Hvor er det bare flot, det du har fået strikket indtil nu. Glæder mig til at se det vokse og se farverne folde sig mere og mere ud. Sæbevands-tippet er også husket her, måske et billede eller to af hvordan du gør?
  Dorte

 • Reply Dorte Nielsen 31/12/2008 at 08:44

  Hov, der manglede da lige et e i dit navn, undskyld.
  Dorte

 • Reply MORGENFRYD… 08/05/2010 at 07:29

  […] En pind på et alt for længe urørt strikketøj. […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.