For hjerte og sjæl, Krea, Udflugter

MED NÅL, TRÅD OG MASSER AF SANS FOR FARVER…

23/08/2008

Festlige kjoler til småtøser…

Puder til pynt og smil…

Naturpatruljen…

Der er Brugskunstmarked på Klostertorvet i Århus i dag, masser af skønne boder med godt håndværk, masser af inspiration og masser af fristelser.

Der er keramik, glas, strik, læder og meget andet, lækre lækre sager, men bedst af alt var nu
“Tulipaner og Tomater”s bod; Hanne har et helt særligt øje for at få kombineret farver, mønstre og strukturer, så det bliver små oplevelses-objekter, alt er så sirligt syet og med så flot en finish, det er en fryd af de store…

Jeg kunne ha’ købt hele molevitten, tasker, puder, tæpper, kjoler og frugtposer!

For hvordan skal man vælge, hvad man vil ha’, når der nu sidder det ene lille skønne broderi efter det andet på de forskellige ting, og når man nu både kunne bruge en pude med en glad sommerpige, og også kunne bruge en strandtaske og selvfølgelig også en kinabog, jamen altså…

En købte den taske, som jeg også var lidt lun på, hun var hurtig på aftrækkeren, jeg nåede knap at tænke en tanke, før den hang på skulderen af hende, men det forstår jeg så udemærket, for den var også så lækker.

Jeg blev nærmest lidt handlingslammet, for der var jo så meget, jeg gerne ville ha’ med mig, jeg kiggede og pillede og tænkte, og endte med en kinabog i blødt svøb, hvad der skal grifles i den, det er ikke til at vide, men måske kunne det være tanker om, hvordan jeg mon lokker Hanne til at sy en taske i “mine” farver…

Til skriblerier…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Anne, Mandagspigen 23/08/2008 at 16:34

  allerede inden jeg havde læst dit indlæg kunne jeg se det var Hannes værker, det er så flot det hun laver…og godt I ikke har fået regn som her på sjælland..det pjasker og sjasker

 • Reply Turbanindehaveren 23/08/2008 at 21:57

  Nøjs den er også fin den lille notesbog der. Dem har hun heldigvis også på nettet 🙂 Måske man sku’ køre til Harlev og se hvad hun ellers har. Og købe sig endnu mere fattig.

 • Reply Charlotte Illum Larsen 23/08/2008 at 21:59

  Hanne hun er så kreativ og dygtig… allerede for lang tid siden begyndte jeg også at samle små broderede stykker til samme brug… måske jeg kan blive lige så dygtig… hilsner fra Ærø

 • Reply Anne 24/08/2008 at 06:28

  Hun laver så herlige ting, Anne, farvestrålende og spændende i sammensætningerne.
  Det var herligt vejr i Århus i de timer, vi var der, vi sad på en trappesten i solen og spiste italienske sandwich’es og fik slentret i de små gader uden at blive bare det mindste våde…

  Jeg kunne let lægge mange penge i Hannes cigar-æske, et par puder eller fem, nogle tasker og så lidt kjoler til et sød lidt tøsebarn jeg kender.
  Måske skulle man køre til Harlev, ja…

  Spændende, Charlotte, det vil jeg glæde mig til at se mere til, når du engang finder tid i dit liv til den slags udfoldelser 🙂

 • Reply Hanne 24/08/2008 at 11:49

  Jeg vil hellere end gerne lave en taske til dig, Anne, i dine farver og med en passende portion PANG. Bare kom med specifikationerne, så kikker jeg i bunkerne 🙂
  – og rigtig mange tak for de fede billeder – vi nåede ikke at få taget et eneste selv – og de rosende ord.

 • Reply EFTERMIDDAGSBRØD… 03/10/2010 at 12:19

  […] et lille brød af ukendt oprindelse, for lappen med listen over ingredienser har jeg fundet i min madbog fra Hanne, ingen mål og vægt er skrevet på, ej heller bagetid eller form, men jeg sjusser mig frem og […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.