Lækkerier, Strik, Udflugter

GOODIES…

27/09/2007

Noro cashmere…

Der var så meget lækkert uld på Fanø, at det var lige før, at man blev lidt handlingslammet!

Hva’ skulle man købe, et kit, et tørklæde, et dusin lækre bundter fra Wilferts eller Kastaniestrik, en ny slags strikkepinde, en bog, en broche???

Jeg mangler ikke garn, ikke ret meget i alle tilfælde, men lidt blev der alligevel slæbt hjem…

Merino med mink…

Noget ultratyndt Noro med cashmere er nu på lager, uhmmm, det skal selvfølgelig blive til endnu en halsklud, Hanne har strikket en af slagsen, en lang tynd ål med blomster på, sådan en vil jeg også ha’!

Merino med mink måtte også prøves, det er så blødt så blødt, og lur mig, om jeg ikke bruger det til – ja hvad mon – noget til halsen.

Jeg havde egentlig kig på dette smukke stykke strik , som Ann fra Vancouver havde været sød at maile mig et link til, men efter at ha’ genopdaget Isagers resteklud hos Liselotte, ja så trækker den nu også noget.

Den ville være smuk i mink!

Fra Kastaniestrik kom flere forskellige lækkerier med hjem, små bitte kits med blomster og blade, fisk og hjerter, en nyfortolkning af bærhuen og også dette fine litte sæt med poncho og bølgehue.

Der ligger nu nok også lidt mere i strikkeposerne, for jeg havde lige en stund, hvor pungen blev åbnet og lukket så mange gange, at hængslet endte med at brække i stykker!!

Men her er underholdning nok til mange lange vinteraftener, og jeg glæder mig til at lade alt dette skønne uld glide mellem fingrene og se det blive det mange stykker lækkert håndarbejde…

Kastanie-kit…

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply Liselotte 27/09/2007 at 15:36

  Jeg savler næsten… den grønne øverst er… øh… helt igennem fantastisk og jeg bliver GRØN af misundelse, når den engang bliver til noget smukt strik. Bær det aldrig i nærheden af mig – nu er du advaret 😉

 • Reply Anne (den anden af slagsen) 27/09/2007 at 16:09

  Det var da skønne skønne ting. Mink og Marino, det lyde bedre end lækkert. Jeg skal da hvis snartr på shoppetur, mit lager skrumper (eller også er det bare fordi jeg har flyttet det i større kasser, at det syner sådan)

 • Reply Tris 27/09/2007 at 17:18

  Wauw…. mange lækre ting du har fået med hjem…. du behøver da vist ikke kede dig de lange mørke vinteraftner ;o)

  Har du opdaget at Hippie-kluden “ligger” hos dig??

  /Tris

 • Reply Anne 27/09/2007 at 17:32

  Jeg vidste at det grønne var noget for dig, Fru Weller! Men jeg vil sørge for at fortøjre klædet sikkert om halsen, inden jeg kommer for tæt på Gug 🙂
  Måske er der til to lange pølser?!

  Hmm, Anne, skal jeg sådan for alvor tro på, at du er ved at løbe tør? Sus du bare ud og køb lidt lækkerier, det fortjener man ind imellem!!
  Jeg har sådan lyst til at slå op til et eller andet med det der mink, det har den smukkeste beige-brun-grå farve og er så bløøøøødt…

  Jeg keder mig aldrig, Tris 🙂
  Jeg har opdaget kluden, men skal lige finde ud af, hvad mit bidrag skal være, noget hullet sikkert…

 • Reply Liselotte 27/09/2007 at 18:32

  🙂

 • Reply Sifka 27/09/2007 at 19:06

  Lækre sager, Anne. Man blir helt misundelig, men på den anden side forhindrer det udviklingen af grå hår, så det er dig velundt. 🙂

 • Reply Lise 27/09/2007 at 19:32

  Også jeg er vil med Kastaniestriks garn. Der er noget helt særligt over det tynde tweedgarn. Jeg er ved at spare sammen til en ekspedition… Superlækre sager du har med hjem. Den næste festival er vist et must…

 • Reply Sus 27/09/2007 at 21:46

  Anne den der halsklud, tyndt som en ål og med blomster på, har du opskriften til den. Har set et billed af den et sted. Den er super nice.

 • Reply Anne 27/09/2007 at 21:55

  Det var lige før jeg blev kastaniefarvet igen af alle de herligheder, Sifka 😉

  Det er lækkerier, Lise, også her skal der spares op til et stykke strik i voksenstørrelse.

  Jeg har ingen opskrift, Sus, men det er jo bare et laaaaaangt stykke glatstrik, der ruller, og så nogle få blomster til deko, og dem kan man vist nemt finde forskellige opskrifter på.

 • Reply Malene (Østerbro) 27/09/2007 at 22:48

  Åhh…Noro med cashmere…Anne, altså nu begynder jeg SGU snart at strikke!!!
  Har ikke været i nærheden af en hæklenål eller strikkepind siden jeg var femten…men min indre (skabs-)strikkoman slikker sig om munden, begejstres og er FULD af længsler. Jeg ser mig selv sidde i sommerhuset midt i højbedene med strikketøjet og nyde en efterårssolstråle, i timevis i hængestolen under bøgetræet med strikketøjet mens jeg vugger i vinden og tænker tanker, mens jeg udveksler kvindeliv med veninderne, foran en god film og maskerne flyver af pindene….NATURLIGVIS er mine forestillingsbilleder af alt det skønne strik, jeg fremstiller fejlfrit og uden en begynders skæve hjørner og uens rækker ;o) TAK fordi du inspirerer til lyksagelige dagdrømme i mit indre.
  Håber din weekend kan give dig den stilhed og det energiboost, som du må have brug for. Du stiller op til et vigtigt stykke arbejde og må gøre en uundværlig stor forskel i disse børns liv.
  Jeg tænker indimellem på et citat fra Dr. Martin Luther King, JR. som jeg synes fanger nogle af vinklerne på arbejdet med andre mennesker:
  ” På en meget virkelig måde er alt liv forbundet. Alle mennesker er fanget i et netværk af gensidighed, som ikke kan undslippes, og er forbundet i skæbnens sammenhængende væv. Hvad der påvirker den ene direkte, påvirker alle indirekte. Jeg kan aldrig blive hvad jeg burde være, før du er hvad du bør være, og du kan aldrig blive hvad du burde være, før jeg er hvad jeg bør være. Dette er virkelighedens indbyrdes forbundne struktur”.
  De bedste september-hilsener og go’ weekend
  Malene

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » PIXIE… 28/01/2008 at 16:48

  […] er fra turen til Fanø, merino med mink, det er det blødeste bløde og jeg tror måske, at der er nok tilbage til et par […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.