Familie, indenfor, Pigerne

FREDAGS-FORNØJELSER…

01/08/2008

Wiiiiii, vi hviner af fryd…

Transformation…

Nogen i familien jubler foran tv’et, de har indkøbt nyt elektionik, det elsker de, og nu kaster de sig rundt og svinger i luften med en lille hvid plasticting, der gør det ud for både boksehandske, ketcher og golfkølle.

En anden en svinger rundt med en malerrulle, for det elsker hun, og lige om lidt, så er de sidste rester af en prinsesseblå væg forsvundet, og pigeværelset fremstår hvidt og friskt og klar til en teenage-opgradering med sort verdenskort på den ene væg og Simpson-gadgets på lange hylder.

Hver mand, eller kvinde, sin fornøjelse, og jeg har jo det der med maling

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Britta S 01/08/2008 at 21:05

  Vi har lige malet stuen og det er nu dejligt at få den frisket op med en spand hvid maling.
  Jeg tog junior med ud at shoppe mens Jannik svingede rullen – det var også en udemærket fordeling 😉

  Eneste problem ved at male stuen er at nu ser resten af huset nusset ud…

 • Reply Bettina 02/08/2008 at 01:03

  Uh, yeahr! Wii – vi er afhængige her i huset, vores 5. familiemedlem er efterhånden velekviperet og vi har aldrig brugt så mange penge på spil til noget tidligere….og vi er langt fra færdige!! We love our Wii, gør vi! :o)

 • Reply Anne 02/08/2008 at 10:54

  Nymalede vægge er skønne, Britta!
  Jeg fortsætter hytten rundt i stille tempo 🙂

  Vi er også vældigt fristede til at indkøbe alt muligt til maskinen, Bettina, og kender jeg resten af familien så sker det sikkert inden længe.
  Jeg ønsker mig mest af alt Fit, og vil da gerne høre lidt om, hvor glad du er for dit…

 • Reply Bettina 02/08/2008 at 20:35

  Hej Anne,

  Desværre har “min” Wii Fit slappet af her i ferien, da der enten ikke har været tid, eller børnene har haft råderet over Wii’en – efter at vi har købt “Mario Kart” til den, er det det helt store tilløbsstykke (jeg lusker mig til lidt “Endless Ocean” nu og da *s*).
  MEN på mandag begynder hverdagen igen og jeg glæder mig afsindigt meget til at få 1-on-1-tid med Wii Fit igen. Jeg har sløset i ferien, mangt en aften er afsluttet med lidt rødvin etc., og normalt går jeg slet ikke op i sådan noget, men efter at jeg var begyndt at mærke og ikke mindst se effekten af Wii-træningen, ku’ jeg godt se, der var noget at gå i gang med – og ikke mindst hvor det hele har sat sig igen. :o)
  Jeg synes, det er et superfedt alternativ til mit meget stillesiddende arbejde, jeg får strakt muskler igennem, jeg ikke har hilst på i 10-15 år og får gennemarbejdet fx. sædemusklerne, der normalt bare bliver trykket HELT flade 8-10 timer om dagen. *g*
  Ingen problemer med at skulle pakke en taske, købe specielt fitness-tøj og -sko, ingen brændstofudgifter, ingen ventetid i fitnesscentret….Wii’en og balancebrættet står klar til, når JEG vil og kan, ikke omvendt.

 • Reply Johanna 05/08/2008 at 00:03

  Uha.. vi er forlængst blevet wii-skadet, også i armen. Men fortsætter ufortrødent vores små interne kampe. Der er underholdning for alle pengene i det skidt.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.