CRISP…

Hjemmelavede nuggets…

Hot…

Picobello…

Tryllestøv…

Hjemmelavede Nuggets, af ordentligt skært kyllingekød vendt i æggehvide, lidt mel, tør ost og masser af sesam, stegt i ovnen uden fedtstof.

NAM siger jeg bare!!

Vi fik bare en hurtig salat, ris og hot salsa til, men jeg forestiller mig, at de også ville være himmelske i store pitabrød med masser af grønt, lidt avocado og et bløb creme fraiche med basilikum i!

Eller med nye kartofler stegt i ovnen med masser af krydderurter på og så lidt urtedressing til…

Vi brugte gode brystfiletter, som vi skal i lunser, der blev vendt i pisket æggehvide.

Bagefter vendte og trykkede vi bidderne i en blanding af sådan ca. 100 g. øko-hvede, 3 spsk. tørristede sesamfrø og en håndfuld revet picobello-ost.  Osten er fra Netto, og min yndlings på knækbrød, og nu altså også toppen af poppen til nuggets.

Da paneringen var klaret lagde vi kyllingebidderne på en bradepande med bagepapir, og så små 20 minutter i ovnen ved 200 grader, vi vendte dem et par gange undervejs.

Namme-nam altså…

Comments

 1. says

  Det lyder helt vildt lækkert! Jeg synes altid, man trænger til ny inspiration, og din opskrift skal laves her en af de næste dage :-)

 2. says

  Super, super skønt med en deleopskrifter Anne – de er sat på listen over “afprøves snarest” …. tak for din til alle tider “gavmildhed” ;0)

 3. says

  Tak for “deleopskriften”. Det må prøves. Spiser normalt ikke nuggets – jeg vil vide hvad jeg spiser, og har ikke villet købe dem. Nu kan vi lave vores egne! De ser indbydende lækre ud – UMMENUMME….

 4. susanne vestergaard says

  Årrrh hva’ – lige direkte ind på min madplan for den kommende uge røg “Anne lækre nuggets” – 1000 tak – var kørt heeeelt død i inspirationen, mens jeg skulle lave madplan, så en overspringshandling med besøg på din blog gav liiige et dejligt indspark… Suuuuper… mon ikke lige mine børn vil rå-elske din delikate udgave af nuggets – vi kommer jo (heldigvis) ikke længere på Mac-fuc****-Donalds efter at 4 af børnene har fået diagnosticeret cøliaki, så jeg GLÆDER mig godt nok til at overraske dem med disse!!!! uuuhhmmm… du er en knag, Anne!
  Kh Susanne

 5. says

  Skønt med skønt på!! Vi får min mands barndomskammerat på besøg imorgen, og der er ønsket lækre pitabrød. Jeg synes bare lige jeg manglede kødfyld nr. 2 og helst lidt lækkert, jo. Tak for det oplagte tip. Jeg glæder mig til resultatet.

 6. says

  Uha-da-da – hvor det bare ser godt ud, Anne – jeg tror da også nok lige at guldklumperne her skal på menu’en også her i huset én af de allernærmeste dage – tak for dejlig inspiration :-)

 7. says

  Glæder mig til at se og høre, om de vækker lige så meget glæde rundt omkring hos jer, som de gjorde her…

 8. Karen says

  Uhm, jeg lavede dine nuggets igår! Det var en stor succes hos både mig og kæresten.Spiste dem i store pitabrød fra supermarkedets bager, med frisk spinat,avocado, gul peberfrugt og cremefraiche rørt op med basilikum. Det kan anbefales!

  (og det allerbedste er, at jeg skal have rester til frokost idag :-)

  PS.Osten kan findes som “fast” vare i Netto

 9. says

  Vi er i gang, og er spente på resultatet! Vi fant ikke picobelloen, det ble gruyere i stedet. Den er i hvert fall god. Det ser lovende ut foreløpig, og siden oppskriften kommer fra deg, regner vi med at det blir bra. Vi har jo med hell prøvd en av dine før :-) Igjen takk for at du deler!

 10. says

  Det var det jeg havde en anelse om, Karen, at de ville gå godt i pita’er, det skal også prøves her…

  Velbekomme, Tora, jeg håber, at det smagte jer :-)

 11. Rikke says

  lyder ret så lækkert :-)

  Endnu engang har du kommet med en inspirende opskrift og ja takekt være dig og dine insprende indlæg om mad er jeg nu gået igng med at abonneret på aarstiderne og komme lidt i køkkenet igen efter 3½ på kost på jobbet – :-)

Trackbacks

 1. […] er den vi altid bruger, den hjemmelavede, og denne gang blev dressingen til af græsk yoghurt rørt med knust hvidløg og et par spsk honey […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>