Bloggen, For hjerte og sjæl

HJERTEVARME OG BETÆNKSOMHED…

01/07/2008

HV…

Sifka har skrevet om bloggen her til Hendes Verden, og i denne uge har de taget hendes ord med i bladet.

Jeg anede ikke noget om det, og blev næsten ubærlig nysgerrig, da jeg hørte om det i lørdags, jeg fik en besked om, at der var noget i bladet, men ikke nogen nærmere forklaring på hvad og hvorfor.

Gisp – det var ikke let at vente på at få fat i nogen, der vidste lidt mere…

Tænk sig, at Sifka har brugt tid og energi på at skrive, jeg er meget meget rørt over den søde og varm måde hun omtaler os på, altså bloggen og jeg, de ord vil jeg gemme inden i til de dage, hvor andre har behov for at publicere noget knap så positivt.

Sifkas dejlige beskrivelser holder mig fast i, at min blog er lige præcis sådan, som jeg ønsker den skal være, det er mit fristed, det er mig, der bestemmer, og jeg har ingen intentioner om at være hverken samfundsrevser med skarp pen og velovervejede ord eller en, der holder øje med, om nogen andre nu skriver noget, som jeg kan forarges eller himle over.

Jeg er mig, på godt og ondt, og jeg blogger fordi jeg nyder at dele de ting, som jeg hygger mig med, med jer andre.

Jeg glædes over, at jeg ind imellem kan inspirere og skubbe på; jeg deler mine glæder og ind imellem også sorger, og jeg nyder de reflektioner, der nogen gange sættes i gang igennem skriveprocessen.

Og jeg elsker, at søde og hyggelige mennesker giver sig tid til at kommentere og forholde sig.

Tusind tak til dig, søde Sifka, du har gjort mig meget glad og rørt…

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply Sifka 01/07/2008 at 15:00

  Selv tak, søde Anne:)

 • Reply karin 01/07/2008 at 15:08

  Jeg vil se om bibloteket har dette Hendes Verden du omtaler.

  Jeg kan kun give dig medhold i din holdning til det at have en blog. Jeg er af samme mening som dig, derfor var det nok jeg faldt ind her, og er begyndt atlæse med.

  Ingen, ingen andre skal komme og fortælle hvad jeg skal skrive og mene, jeg gør præcis som du.

  Tak for et super dejligt og postitivt indblik i din hverdag. Jeg fortsætter med at kigge forbi.

  Kh. Karin

 • Reply Karin 01/07/2008 at 15:34

  Ja, nu er jeg jo en anden Karin, men det kunne sådan set også have været mig der skrev det ovenstående.

  Jeg er forholdsvis ny blogger, og med det bøvl jeg har med internettet (jeg ved ikke engang om den er tilgængelig lige nu) tror jeg ikke at nogen kigger med endnu. Men jeg ønsker det samme som du, Anne. Et fristed. Et sted hvor jeg ikke behøver at være skarp og inovativ, men kan dele de ting som optager og opbygger mig og måske også ind i mellem irriterer mig. Jeg glæder mig til responsen; det er meget af oplevelsen. Derfor vil jeg også gerne kommentere på andres blogs. Jeg skylder da at fortælle hvilke tanker jeg får af jeres tanker og at jeg nogle gange bliver rørt til tårer, grin, smil og aktivitet. Du er en af dem der rør mig, Anne. Tak for det.

 • Reply Mette Lassen 01/07/2008 at 19:51

  Hej Anne – daglig læser af din vidunderlige blog – og ugentlig læser af Hendes verden, for der er så mange gode ting i – men jeg havde ikke set anbefalingen – så straks måtte jeg en i bunken og finde bladet – og jeg kan kun sige at Sifkas ord rammer plet – en smuk og æstetisk side er meget velvalgte ord. Jeg er super imponeret over din blog og glæder mig altid til nye indlæg – lidt ligesom et nyt ugeblad, bare meget oftere og ganske gratis – tak for det.

 • Reply Gitte Joensen 01/07/2008 at 20:01

  Hej Anne.
  Jeg læser ikke ugeblade – men er skam fast inventar herinde. Og jeg nyder meget at læse din blog – så tillykke med de gode ord fra Sifka – og fortsæt endelig med at skrive og begrejstre os andre 🙂

 • Reply Anne 01/07/2008 at 20:39

  🙂 Sifka…

  Tak skal du ha’ ,Karin, og velkommen igen – og igen – og igen…

  Jeg har problemer med at komme ind på din side, Karin, men vil glæde mig til der kommer styr på nettet, så jeg kan se, hvad du pusler med.
  Og velbekomme…

  Jeg vil gerne være dit gratis dagsblad, Mette, især med de søde ord du der smider efter mig 😉

  Tak, Gitte, jeg bliver ved lige så længe at det er sjovt og hyggeligt…

 • Reply Anne, Mandagspigen 01/07/2008 at 21:14

  Hvem ka`Sifka…. og hun har så evigt ret…må da lige ud og få fat i bladet 😉 jeg sidder her og storsmiler, for HendeS ifka…er bare så dejlig…og Anne det er du s(gu)ørme også 😉

 • Reply Anne 01/07/2008 at 21:56

  Det kan hun nemlig, Anne 🙂
  Og tak sgu 😉

 • Reply Lene LN fra Tyskland 02/07/2008 at 11:24

  Hej Anne,

  sidder her nede i Sydtyskland og gläder mig over ding blog hver gang jeg kigger forbi. Og det gör jeg tit – for den er saa forfriskende 🙂
  OG smuk!

  Kärlig hilsen

 • Reply Bolette 03/07/2008 at 14:06

  En dårlig dag kan vendes ved at kigge herind, og blive mindet om hvor de vigtigste ting i livet findes. Fx. i jordbærmarmeladen som bare er en tand mere lækker, i mormorfranskbrødet, som man næsten kan smage ved beskrivelsen, og så kommer smilet bare helt af sig selv. En dejlig side – som også gerne besøges på en god dag;o)

 • Reply Anne 03/07/2008 at 19:40

  Tak skal du ha’ Lene 🙂

  Sødt skrevet, Bolette, tak skal du ha’ for det!
  Jeg har selvfølgelig skyndt mig over for at kigge på din side, der er nu også ganske hyggeligt 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.