Haveliv, Mad

FROKOST MED MR. JOHNSON…

05/05/2008

E bid brød…

Johnsons blue…
Dagen i dag har været kort på den arbejdsmæssige side, og det gør nu ikke så meget, når haven står derude og råber på mig.

Den vil friseres og gødes, og nogle lavendler tigger om at få et nyt sted at bo, der ligger stadig dahlia-knolde i poser og venter på at få lov at sætte rødder i den muld, som vi egentlig ikke har forfærdeligt meget af.

Men inden jeg trækker i gartnertøj og solhat, så skal der spises med mad med havebog som underholdning, jeg er ved at gøre mig klogere på geranier, som jeg drømmer om at fylde mine bede med, Mr. Johnson og alle hans kumpaner kunne bo så smukt her hos mig…

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply Anne (den anden af slagsen) 05/05/2008 at 14:09

    En dejlig eftermiddag lure. Havedrømme, forår og jord under neglene, det er ikke at sige ski’ til. Den slags dage gør mig høj og giver mod til alle de andre.

  • Reply Anne 05/05/2008 at 17:59

    Det blev en lang eftermiddag derude, Anne, så nu strammer huden på næsen og neglene er sortere end kul, men for pokker da, hvor var det herligt 🙂

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.