Lidt af hvert

ANNE-TID…

21/02/2008

img_8872.jpg
Te, marmelade-mad, dugfriske magasiner, strikketøj, stearinlys og blå hortensia i potten, så er ingredienserne til en dejlig stund i eget selskab vist i vinkel.

Jeg er temmelig presset rent arbejdsmæssigt i denne uge, møderne ligger som perler på en snor, det ene afløser det andet, og det er tunge tunge sager, der er i spil, det er trættende.

Så denne eftermiddag der stjæler jeg mig tid til bare at være, at sidde, at hvile og at sumpe, jeg lader op til næsten omgang i bokseringen.

Jeg vil ha’ fred, så meget som jeg nu kan, når der jævnligt dukker et barn op, der vil ha’ lektiehjælp NU!

Hun skal nok få hjælp, men så skal hun altså også smutte bagefter, der er dømt alene-tid…

Blåbærmarmelade…

Eftermiddags-fred…

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply Dorte Nielsen 21/02/2008 at 14:43

  Kender alt for godt det med de mange møder. Det er tungt for hovedet. Nyd dagen og din alene tid, der er i hvert fald i skønne omgivelser.
  Dorte

 • Reply Hanne (garn igen) 21/02/2008 at 15:49

  Nåh, det er det du render og laver 🙂 Hvad er der på pindene i dag??

 • Reply Anne 21/02/2008 at 15:55

  Jeg har hygget mig, Dorte, men nu er det ved at være tid til næste møde!

  Ja, Hanne, jeg render og render, og det vil ingen ende tage. På pindene sidder en hue til Laura, men lige om lidt ryger den af, fiks og færdig, og så må vi se, hvad der så kan findes på!

 • Reply Tora 21/02/2008 at 16:00

  Det er godt du vet å ta vare på deg selv, det er uvurderlig og det er ikke alle som kan den kunsten. Jeg håper du fikk samlet krefter til å ta fatt på oppgavene som venter.

  Hilsen Tora.

 • Reply Laila Hinrup 21/02/2008 at 16:22

  Åh, hvor har vi alle behov for lidt alenetid ind imellem, det ser rigtig hyggeligt ud og dine batterier bliver forhåbentligt ladet op igen

 • Reply Annette 21/02/2008 at 16:27

  Håber du fik dig en god portion alenetid.

  Sig mig, strikker og læser du samtidigt?!?

 • Reply Lis by UK 21/02/2008 at 23:29

  Hi dear Anne….
  Med overskriften ANNE-TID….så må det være tid for at komme med min første kommentar her på din helt unikke side….du “kender” mig godt – det var mig der i nov o7. tog mig “mod” til at komme med spørgsmål til din opskrift på Anne-fødder….og ja, jeg fandt ud af det med din hjælp og mig egen stædighed, når det er sagt vil jeg gerne sige jeg har fulgt dig på din dejlige blog lige siden – og pudsigt med din overskrift idag – og siden dit næste indlæg om mødet med “hende” som jeg også har læst, ja, mere en gang…så det må være idag jeg skal sige: du er bare så stor en inspirations kilde. Det er en stor fornøjelse at læse din blog og jeg savner dine indlæg når du tillader dig at holde ferie, so keep on …….

  Best Regards
  Lis by UK 🙂

 • Reply Lis by UK 22/02/2008 at 01:37

  ……og så er der alligevel indsneget sig en fejl i den min første kommentar,(pinligt) havde ellers gjordt mig umage – der skulle jo stå “mere end en gang”…:-( ……for mig var det, et indlæg der satte nogle tanker igang og jeg forstår godt du ikke sådan lige kan lægge det bag dig………….god fredag og weekend når den kommer….

 • Reply Anne 22/02/2008 at 07:54

  Jeg prøver at blive bedre til at tage mig tid til bare at være mig selv, Tora, men ind imellem kan jeg godt brueg lang tid til at overbevise mig selv om, at det er okay at sætte sig ned og være “doven”…

  Det var så hyggeligt, Laila, og da regnen så også pludselig begyndt at falde, så var det bare endnu bedre at sidde ind med te og stearin lys…

  Jep, Annette, det er nemlig lige det jeg gør 🙂
  Ugeblade og andre glittede magasiner kan sagtens holde sig selv åbne, så jeg kan ha’ hænderne fri til at strikke samtidig med.
  Hvis det er bøger jeg læser, så strikker jeg kun sjældent, dels er det lidt besværligt, og jeg er også mere optaget og koncentreret om en bog i forhold til bladene…

  Velkommen her, Lis, sådan for alvor, du har jo som skrevet pippet lidt før.
  Det er rigtigt dejligt, når mennesker tager sig tid til at tilkendegive, at de har glæde af at læse med her.
  Mange gør det jo igennem hyppige kommentarer, og det glæder jeg mig meget over, men det er også skønt, når der kommer en hilsen fra en, der bare “nøjes” med at læse med.
  Så tak for det, og også rigtig god weekend til dig…

 • Reply Annette 22/02/2008 at 13:39

  Aaah, der var den – det er fordi, jeg bliver så optaget af bladene også… Eller også er jeg for nærsynet til bare at have det liggende :o)

  Du er da vist noget af en blæksprutte ;o)

 • Reply Anne 22/02/2008 at 13:48

  Måske er det det jeg er, Annette 🙂
  Men en køn en af slagsen så…

 • Reply Annette 23/02/2008 at 11:52

  Selvfølgelig :o)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.