Strik

SJUSKEDORTE…

08/01/2008

Lime knap…
Den lille grønne sag blev strikket uden hensyntagen til små, men vigtige, detaljer, der blev intet skrevet ned, jeg strikkede med hovedet under armen og turbo på pindene, for jeg ville bare se, om ikke den forestilling, jeg havde i hovedet, også så fin og nysselig ud i virkeligheden.

Og det gjorde den jo, sådan da, hvis man altså lige ser bort fra, at knaphullerne sidder for tæt på kanten, og at retrillerne selvfølgelig skulle ha’ gået helt ned til ærmegabene.

Men pyt! Det var et eksperiment, en slags skitse, og jeg har nu noget at arbejde videre ud fra, for sød, det er den altså, sjuske-fejl eller ej…

Der er monteret nogle limegrønneknapper med lilla tråd, det er fint, synes jeg, men det kniber med at finde lysten til at sy alle knapperne i, når nu hullerne til dem sidder sådan lidt yderligt.

Eller den manglende knap-monterings-lyst i virkeligheden mere et udtryk for, at der allerede arbejdes videre med pinde, garn, retriller og totalt centrerede knaphuller…

img_8225.jpg

You Might Also Like

15 Kommentarer

 • Reply Anne (den anden af slagsen) 08/01/2008 at 15:48

  Sådan noget møg. Men godt det “kun” var en slitse, den slags skal ikke være perfekt i første omgang, for så er der ikke plads til forbedring – hey sådan kom jeg igennem hele min arkitektskoletid, især når der var skitsebogsgennemgang, og det gik jo meget godt trods alt.

  Den lilla ser fin ud, er det endnu en af samme slags?

 • Reply Louise 08/01/2008 at 16:07

  Øv hvor ærgeligt “Sjuske”:-)

  Om igen – så kan du jo passende skrive ned hvad du gør:-)
  Jeg vil ihvertfald gerne købe et kopi

  Kh Louise, Nordborg

 • Reply Olines 08/01/2008 at 18:30

  Det er nogle virkelig flotte billeder du tager!

 • Reply Johanne 08/01/2008 at 18:54

  Du er til evig inspiration – hvor håndarbejder du bare nogle flotte projekter!!

  Jeg vil gå i gang med babytæppet til den baby vi er i gang med at producere, så må vi se, hvad der bliver først færdig 🙂

  Og så er det jo mig, der er dit tællemonster…. Jeg kan ikke forstå, at du har slået 135 masker op til tæppet – det passer da ikke med 12+5??? Men denne gang kan jeg nu godt tænke mig frem til at slå et andet antal op, jeg undrede mig bare… Og undskyld min tallogik.

  Hvis du skulle få lyst til at skrive opskriften på den meget, meget flotte babytrøje ned, så vil jeg også meget gerne købe en kopi.

  Kh. Johanne

 • Reply Anne 08/01/2008 at 19:15

  Skitser er gode, Anne, både på papir og i uld 🙂
  Den lille lilla er skåret over samme læst, men den er lukket ned foran, måtte ha’ bare en lille smule afveksling.
  Men du kan bare lige regne med, at knaphullerne sidder hvor de skal!

  Det gør ikke noget, Louise, jeg ærger mig ikke, det var bare en prøve!
  Om den nogensinde kommer på papir, det ved jeg ikke, måske…

  Tak skal du ha’, Olines, og velkommen her!

  Ja ja, Johanne, jeg tænkte da nok at du ville opdage det, hvis jeg igen havde talt forkert, det skulle selvfølgelig stå 137 masker, og det gør der så nu 😉
  Du behøver ikke undskylde, det er såmænd mig der ind imellem har for travlt og bare taster i blinde…

 • Reply britt 08/01/2008 at 20:06

  Ha, ha. ha! Godt, Anne – op på hesten og derudaf! Glæder mig til at se den lilla også.
  KH Britt

 • Reply Charlotte Illum Larsen 08/01/2008 at 21:20

  Mine øjne kan ikke se sig mætte på det grønne og det lilla garn – det er smukt ud over alle grænser… jeg gad godt gå på rov i dit garnlager Anne – du har sikkert fået samlet en masse lækre sager…

 • Reply Dorte Nielsen 08/01/2008 at 21:40

  Ja, rov i dine garn gemmer ville ikke være tosset. Kom lige til at tænke på min klasse. De griner nemlig, når jeg kalder dem for sjuske dorte – for det er jo mit navn! Fin udgave den lilla. Er du gal, hvor er jeg træt i dag. 2 gange møde i går og et teammøde i dag, har sat sine spor….

  Fortsat god aften.
  Dorte

 • Reply Hanne 08/01/2008 at 22:16

  Flittige Anne
  Hvilken farve skal den uden knapper så have…..for den strikker du selvfølgelig da også lige en af 🙂
  De er skønne begge to 🙂

 • Reply Sofie 08/01/2008 at 22:51

  Hvor er de bare smukke!
  Er der mange babyer i dit nabolag..? Eller findes der bare en, som går klædt i det mest fantastiske hjemmestrik.. 🙂 Glæder mig til at se den lilla i færdig form – nå ja og så selvfølgelig også den uden knapper..

  KH Sofie

 • Reply Liselotte 09/01/2008 at 10:12

  Åh hvor jeg kan genkende den der med at have for travlt, Anne 😉

  Idéerne skal jo have liv – med det samme – og så sker det, at man træder lidt rigeligt på speederen, men den lilla bliver SKØN og jeg er helt sikker på, at det hele bliver godt modtaget – uanset knaphullernes placering 🙂

 • Reply Karen S 09/01/2008 at 11:24

  Tja, jeg synes jeg kan huske et eller andet om at du svor ikke at røre cobblestone mere efter at tøserne havde fået deres? Men jeg kan da godt forstå at det kan være svært at lade være, når man får så lækre sager frem som du!
  God fornøjelse (og god bedring!!!)

  Knus fra Karen S

 • Reply Anne 09/01/2008 at 12:07

  Ja, Liselotte, jeg kunne jo læse, at du havde mistet en tommelfinger undervejs 😉
  Sådan er det, når man har travlt med at nørkle, og det har vi jo.
  Mangler lige et enkelt lille ærme på den lilla, den bliver så sød 🙂

  Jamen det er nok fordi Lauras Cobblestone slet ikke er påbegyndt endnu, Karen, garnet ligger i skuffen, men hun bruger sin spøgelsestrøje så meget, og med den fart hun vokser, så skal den ikke ha’ en konkurrent lige nu.
  Så jeg strikker små Cobblestones-agtige ting 🙂

 • Reply Helle K. 09/01/2008 at 15:42

  De der grønne knapper med lilla tråd, det er bare det flotteste, som jeg har set længe – og jeg har set meget 😉

 • Reply Anne 09/01/2008 at 19:54

  Det er det du har, Helle, men lilla og grønt er nu kønt 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.