indenfor, Lidt af hvert

OMROKERING…

27/12/2007

img_8015.jpg

Man skulle jo nødigt henfalde til ledig-gang og kedsomhed bare fordi det er ferie, der er vel altid et hjørne af huset, der kan klare en grundig oprydning eller ommøblering, når man nu er i gang.

Jeg blev lidt rastløs sidst på eftermiddagen i går, og mens Torben læste om Lisbeth Salander og hendes bedrifter, Amanda spillede rock så det hele gyngede og Laura sled sig igennem mange mange afsnit af Friends, ja så endevendte jeg arbejdsværelset.

Torben så godt nok lidt træt ud i blikket, da jeg fortalte om mine planer, for det ville kræve at han på et tidspunkt dukkede op med en boremaskine og lidt teknisk snilde, nu sad han jo lige der og sumpede, og det var nærmest hele meningen med 2.juledag…

Men han forbarmede sig, og skruede borde ned og op igen, fik orden på de gigantiske ledningsbunker, der følger med vores computer-tilbehør, og smilede glad og veltilfreds over konens indsats med høje bunker, der blev sorteret og minimeret, over de snorlige rækker af mapper og nok allermest over alle de garnkurve, der var blevet tømt, og det løsgående garn, der var blevet tøjret i de dertil indrettede skuffer.

Nu er der så bare det, at før vi kan blive rigtigt færdige, der må vi en tur til en møbelbutik, gerne af svensk herkomst, for pludselig mangler vi lange hvide hylder, der skal hygge lidt over bordet, en arkitektlampe, blyantsbøtter og hvad ved jeg.

Men et eller andet siger mig, at det vil være dumt at drage til Ikea i dag!?!

Måske i morgen, og indtil da kan vi så hænge en lampe op midt i rummet, for det ser nu lidt tosset ud at have lamper til at hænge der, hvor skrivebordet engang var, og måske kan vi også slæbe vores Fatboy herned, for nu er der pludselig gulvplads og også ganske hyggeligt at være…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Fríða 27/12/2007 at 14:24

  aaahhh, så föler man sig også lidt selvfed efter sådan en omgang og nyder dobbelt at sætte sig ned med pinde eller bog. fortsat god ferie, Anne!
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply Helle Holst 27/12/2007 at 15:38

  Åh ja jeg har et “legeværelse” som trænger til samme tur. Jeg ved at det skal gøres, for end ikke jeg selv kan finde rundt derude mere men …. Måske i morgen ??
  Under alle omstædigheder glæder jeg mig til det er overstået – det er så lækkert, når der er helt ryddeligt. Og jeg skal huske at nyde det, for der går sikkert kun 10 minutter, så har jeg gang i en ny “leg” :o)

  Fortsat rigtig god juleferie til dig og dine.

  Kh. Helle

 • Reply Liselotte 27/12/2007 at 16:47

  Hold da op, Anne – sikke flittig du har været. Den fornemmelse der kommer af sådan en indsats, den er altså rar 🙂

 • Reply Jonna 27/12/2007 at 17:43

  Det kunne der også være brug for her men er blevet til en slapper. og katten har sovet det meste af dagen, undetaget når Marie Callas sang i tv så sjovt ud som de høje toner kunne få den op af stolen.

 • Reply Helle Koed 27/12/2007 at 20:08

  Ahhhh… en mac! Føler mig helt hjemme når jeg ser dit foto til indlæget! 😀
  Der findes ikke noget bedre, og hvor kommer den til sin ret hos dig. Det kan man ikke just sige hos mig. – endnu! 😉
  fortsat god ferie!

 • Reply Sifka 27/12/2007 at 21:16

  Sikken en energi, men det er så godt, når det går over igen, og man kan gå og nyde resultaterne. Jeg skal også en tur i det svenske, men vejret gør mig lidt indeværende.

 • Reply Anne 27/12/2007 at 21:41

  Det føltes ekstra godt, Frida, fordi det var sådan helt spontant 🙂
  Også god ferie til dig…

  Man rydder vel op for at kunne rode igen, Helle 😉
  Jeg er egentlig et menneske, der godt kan li’ at der er styr på sagerne, men af en eller anden årsag glipper det altid i arbejdsværelset, det ligner ofte en krigszone…

  Jeg har været ret flittig, Liselotte, men havde ikke den sidste rest der skulle til for at vende en gang om Ikea, så hylder og lignende kunne ha’ været på plads.
  Men i morgen er der atter en dag, og måske er jeg flittig igen…

  Jonna, jeg øver mig i at blive bedre til at tage slappere, det er ikke min bedste diciplin, faktisk synes Torben at mit aktivitetsniveau godt kunne dæmpes en smule, for det sker jo at han bliver draget ind i gøremålene lige midt i at han ellers slapper…

  Mac er så dejligt, Helle, det bedste!
  Og lige om snart, når hylder og andet tjums er på plads, så bliver det rigtigt fint…

  Vejret tynger vist også her, Sifka, det er ikke let at være ud-af-huset-susende, når det står ned i lårfede stråler.
  Men oprydningen var god 🙂

 • Reply Charlotte Illum Larsen 28/12/2007 at 01:46

  Åh Anne – nyder du ikke bare den der selvfede fornemmelse når sådan noget er overstået… det er jo også hyggeligt – eller noget – mens det står på – og så fornemmelsen når man slet ikke kan slippe det “nye hjørne” man har fået skabt… jeg tror jeg vil tage “nye hjørner” brillerne på imorgen… eller i hverfald bare oprydningsbrillerne..

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » DET TAGER FORM… 06/01/2008 at 17:12

  […] Turen ud i samfundet i eftermiddag bragte mig forbi et byggemarked, der kunne levere både hylder og opslagstavle-masonit til det omrokerede arbejdsværelse. […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.