Strik

CLARA…

27/11/2007

Clara…

Lige siden jeg så Sanne B.s indkøb på noget så skønt som Salgssalon, smag engang lige på det ord og den stemning det efterlader, så har jeg drømt om lille Clara.

Så meget, at det nærmest blev en besættelse, og en stafet måtte sendes ud på stenbroen i København for at købe et kit til mig…

Nu er den strikket, den lille vest, der også kunne være blevet en kjole, og den er nøjagtig lige så yndig, som jeg havde drømt om, så blød og nysselig.

Lige i nærheden af 40 gram garn er der brugt, Isager Alpaca/Virgin Wool, det har været en fornøjelse at strikke med.

Jeg tænker allerede på, hvad farve den næste mon skal være, og skal det i virkeligheden ikke være en kjole denne gang…

Nu mangler jeg såmænd bare en baby at forære den til, men mon ikke jeg møder sådan en engang?!

Og næste gang at der lokkes med søndags-salgs-salon i hovedstaden, så er jeg altså den, der er smuttet afsted med DSB…

Clara…

You Might Also Like

24 Kommentarer

 • Reply Marie-Louise 27/11/2007 at 14:04

  Hvor er den skøn. Jeg kan næsten mærke hvor blød og dejlig den er (måske fordi jeg havde snuden nede i et nøgle af samme slags garn, i går hos Uldstedet -he-he).

 • Reply Sanne B 27/11/2007 at 14:26

  Arrj, jeg må altså også i gang med min. Jeg har heller ingen baby til at putte i den, men sådan nogle plejer jo at komme dumpende ind i mellem.
  Salgssalon, lige præcis som ordet smager, sådan var det også. Brokadestole, borde med fede rokoko-ben, spejle med gigantiske guldrammer og tykke fløjlsgardiner. Tro mig, der er ikke noget ord der beskriver det bedre end Salon.
  Jeg er skrevet på deres nyhedsbrevmailliste, så jeg får besked næste gang – så skal jeg nok tippe det videre til Engesvang. så gi’r jeg frokost.
  kh
  Sanne B

 • Reply anne(den anden af slagsen) 27/11/2007 at 14:28

  Hvor er den fin. i hvilken størrelse kan man strikke denne skønne sag? Går den helt op i 18 md? I så fald trro jeg da også at jeg skal sende en stafet ud i verden, for den er da helt igennem yndig den lille sag, og jeg har jo en baby/todler på vej at strikke den til – hvis det altså nogensinde bliver…..

 • Reply Mette 27/11/2007 at 14:57

  Hende, Clara, ser smækker, lækker ud! Jeg vil også på Salgssalon – vidunder skønt ord.

 • Reply Bea 27/11/2007 at 15:17

  Noe så nydelig!!

 • Reply Ella 27/11/2007 at 15:24

  Hvor er den smuk, Anne, jeg kan godt forstå, at du bare måtte strikke den – jeg mangler evnerne og et barnebarn 🙂

 • Reply Anne 27/11/2007 at 15:30

  Den er SÅ blød, Marie-Louise, men det ved du jo 😉

  Så ses vi bare, Sanne, kan vi måske rykke dem for en snarlig salon?! Det lyder simpethen som en skøn søndag…

  Den går lige præcis op til halvandet år, Anne, og selvfølgelig bliver jeres Sigrid da til noget, hun sidder i Kina og er klar til alle jeres kys og knus. Men jeg kan godt forstå, at din tålmodighed er på voldsomt overarbejde…

  Smækker lækker, Mette, og mon ikke vi bare alle sammen ses til næste salon, jeg tror det…

  Nydelig er et godt ord om vesten, Bea, den er så lille fin og blød.
  Og velkommen her til dig…

  Du må free-forme, Ella, og børnebørn, dem skal vi nok få, jeg satser på mange 🙂

 • Reply Charlotte Illum Larsen 27/11/2007 at 15:33

  Nej den er så sød Clara – jeg har også savlet over den på nettet mange gange. Hilsner fra Ærø

 • Reply Anita 27/11/2007 at 16:06

  Hvor er den SMUK! For en gangs skyld har jeg en i den rette størrelse i omgangskredsen OG det er i min del af landet, så jeg vil skynde mig i gang før barnet vokser (det gør de jo hver gang man blinker). Tak for inspiration

 • Reply Anne 27/11/2007 at 17:49

  Savl du bare videre, Charlotte, for den er ganske skn 😉

  Du må afsted, Anita, så du ikke dukker op med noget, der allerede for småt. Men den er nu hurtigt strikket denne lille sag…

 • Reply Julie 27/11/2007 at 18:28

  Jeg er leveringsdygtig i babypiger, hvis og såfremt…. 😉
  Gud, det kit må jeg da også eje, det er en bedårende lille kjole!!
  KH Julie

 • Reply Fríða 27/11/2007 at 18:36

  eeeejjjjj! hvor er den bare supersöd!!
  og sælges naturligvis kun som kit, öv!
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply Sifka 27/11/2007 at 19:35

  Jeg så den model, samt en lille kjole med det samme mønster på julemarkedet i lørdags, og jeg fik sådan en lyst til at strikke babytøj, men der er altså ikke lige nogen babyer i min periferi, desværre.

 • Reply Anne 27/11/2007 at 19:36

  Nå ja, Julie, det er jo det du er 🙂

  Frida, du behøver såmænd ikke sige øv til dette kit, for garnet er vidunderligt, helt vidunderligt, og kittet er yderst fornuftigt i pris!
  Og så synes jeg altså også, at det fine mønster fortjener et tyndt og ensfarvet garn for at komme til sin ret.

 • Reply Birgitte 27/11/2007 at 19:49

  Neeej, hvor er den fin!

  Hvor har din stafet købt kittet henne? For jeg må da vist snart afsted 😉

 • Reply Susanne HS 27/11/2007 at 21:46

  Den er bare SÅ fin Anne ! ;o) – Jeg må da lige fortælle, at det ikke er nødvendigt, at skulle have stafet helt til Kbh. !- Isager i Århus havde både opskrift og garn (-dog ikke som kit!) i butikken, da jeg var der på et lynvisit to uger siden. – Og jeg har en god veninde, der lige er blevet mor for første gang til den dejligste lille prinsesse, – så jeg havde god grund til at købe !!! ;o))

 • Reply britt 28/11/2007 at 00:27

  Den er bare SÅ sød – skønt at se den i lyst garn, så man rigtigt kan se de fine detaljer.
  KH Britt

 • Reply salgssalon 22/01/2008 at 17:19

  Hej Anne
  Jeg vil på vegne af Salgssalon takke for de fine ord og forsikre dig og de skønne kvinder på din blog om at når vi har invitationen til næste skønne salgssalon klar får i besked. Jeg kan dog røbe at det bliver holdt 3 april i de samme charmerende rammer på Hotel Phoenix.
  På gensyn i april

  hilsen
  salgssalon.dk

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » MELLEM GULVMOPPE OG VOKSENSTRIK… 16/05/2008 at 14:27

  […] mig en ostemad, og mens dette fortæres, så strikkes der en par runder på endnu en lille sag, der tidligere er set her på […]

 • Reply Gitte 21/08/2008 at 10:38

  Det var dog den søøøødeste kjole. Desværre er min datter for stor til denne, men hvor kan jeg få fat på mønster til den, for jeg må bare forære den til min veninde. Vi skal til barnedåb hos hende i sep. og hendes lille Ida vil være så yndig i denne kjole.

  Mvh
  Gitte 🙂

 • Reply Anne 21/08/2008 at 22:01

  Gitte, på din mail-adresse kunne det se ud som om, at du huserer i Århus-området og der kan opskriften købes i Marianne Isagers forretning på Volden.

  Held og lykke med både indkøb og strikkeri 🙂

 • Reply Mette 23/10/2008 at 11:33

  Kære Anne
  Ja nu støder jeg på dig igen, når jeg søger på salgssalon, derfor skriver jeg for at høre, om ikke i skulle have lyst til at komme til den næste salgssalon lørdag d. 1 november på Hotel Phoenix. Det er ganske gratis at komme og blive inspireret til julegaver til sig selv og andre. Se mere på http://www.salgssalon.dk

  Hilsen
  Mette

 • Reply Anne 23/10/2008 at 12:42

  Det kunne være vidunderligt med sådan en udflugt, Mette, men der er desværre allerede lagt planer for den dag.
  Jeg håber, at i får en dejlig og omsætningsrig dag med masser af glade kunder og masser af inspiration 🙂

 • Reply veronica Hodges 18/01/2014 at 15:57

  Hej Jeg kan ikke finde opskriften på vesten Clara nogen steder … den er udgået fra Isager sortimentet kan du mon hjælpe mig ????

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.