Ferie, For hjerte og sjæl

OM 9 DAGE…

04/10/2007

Det gule hus i Sverige…

Vi tæller ned, lige om lidt er det efterårsferie, og vi sætter kursen mod Sverige, igen-igen, denne gang til Ælvsered, der ligger syd-vest for Varberg.

Jeg kan næsten ikke vente mere, jeg glæder mig til freden, til tiden, til samværet og hyggen, til skæg og ballade,  til korv og lingonsylt. Jeg glæder mig til at se min søde, men ret stressede, mand sidde i båden på søen med snøren i vandet og ro i sjælen, og til at løbe hujende rundt i den dybe skov med troldetræer og rumpenisser sammen med mine skønne tøser…

Vi rejser ligesom sidst med et hold af vores naboer, det glæder vi os over, for de er dejligt selskab.

Der skal spilles spil, strikkes, laves masser af god mad, drikkes sjusser, suses rundt i naturen, lures på loppemarkeder, soves til middag og måske skråles igennem til Singstar, der jo altså bare må med.

Bare 9 dage er der til, det bliver så skønt…

Sverige fra søsiden

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply Marie-Louise 04/10/2007 at 15:24

  Mmm- det ser dejligt ud. Vi skal også til Sverige. Jeg får nærmest abstinenser hvis det ikke sker en gang om måneden. Vi bor i mine forældres hus, som for mig er noget nær paradis på jord. Håber i får en fantastisk ferie;-)
  /Marie-Louise

 • Reply Charlotte Illum Larsen 04/10/2007 at 15:49

  Det bliver så dejligt for jer – og det er jo lige om snart – jeg kan tydeligt huske fornemmelsen og længslen… rigtig god tur

 • Reply Sifka 04/10/2007 at 17:32

  Jeg er sikker på, at I har fortjent det. Uf, bare det var mig:)

 • Reply Hege 04/10/2007 at 20:17

  For et nydelig hus. Leier dere det? Hvor i Sverige omtrent ligger det?

 • Reply Birgitte 04/10/2007 at 20:34

  Nu er det ikke for at være pernitten, men sydvest for Varberg – der må da være lidt vådt?! 😉

  Ellers god tur – der ser skønt ud! Bare det var mig – elsker at være i Sverige 🙂

 • Reply Hanne 04/10/2007 at 21:33

  Den rene idyl, det hus…..og så er det ikke en gang rødt 🙂

 • Reply Lise 04/10/2007 at 22:15

  Skønt. Vi var i Sverige i sommerferien og boede ligeså Astrid Lindgren-agtigt som jer. God tur!

 • Reply Anne 05/10/2007 at 08:02

  Hvis vi boede tættere på Sverige, Marie-Louise, så købte vi også et hus deroppe, men det kan vist bedre svare sig at leje de gange om året, vi kommer afsted til broderlandet. I er heldige sådan at kunne smutte afsted næsten når i lyster!
  Og for øvrigt: jeg savner altså Knittywoman-bloggen 🙁

  Vi glæder os bare SÅ meget, og takker for ønskerne om en god tur, det skal det nok blive!

  Også selvom det regner lidt, Birgitte 😉
  Sidste år i efterårsferien havde vi kun én dag, hvor der regnede for alvor, de andre dage var ikke alle med strålende sol, men det gør ikke så meget, bare man kan komme i skoven.

  Hege, huset ligger i syd-vest Sverige, og det er et vi lejer. Vi plejer at leje igennem udlejningsbureau, denne gang har vi satser og prøvet privat, vi håber det er i orden det hele, ellers….

 • Reply Birgitte 05/10/2007 at 10:52

  Det var nu mere den gummibåd, I får brug for at komme ud i Kattegat sydvest for Varberg, jeg tænkte på 😉

  Jeg håber bestemt det bliver solskin i hele efterårsferien – både i Sverige, her i København, og i Vestjylland, hvor jeg drager på weekend.

  God tur! 🙂

 • Reply Johanna 05/10/2007 at 12:53

  Hvor lyder det bare dejligt alt sammen. Gad jeg godt, men har desværre ikke tid lige nu. Vi kommer som regel ved Basunda, hvor huset ligger ud til søen Björknen (v. Kisa). Pluk et bær for mig, og nyd alle stjerneskudene når I sidder derude med en sjus i hånden og nyder stilheden… suk…

  I er super heldige, og hvor er det skønt.

 • Reply Anne 05/10/2007 at 14:54

  Så faldt femøren, Birgitte, syv-øst sa’fø’li 😉
  Lad os vinke til hinanden, vi må vel begge krydse Fyn på vores vej!!

  Det lyder dejligt, og det bliver dejligt, Johanna, jeg skal sende rare tanker i din retning, når jeg sipper en gin og kigge op i stjernerne.

 • Reply Anne 05/10/2007 at 19:56

  Hvad går der galt for mig??!!
  SYD-ØST…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.