Lækkerier

ER DET TIL EN GAVE…

06/10/2007

Pakke…

Jeg har været på lørdagstjans i venindens butik i dag, nogle timer i slaraffenland med lækkerier for øjnene og mange fristelser, og med lidt tid til bare lige at få sludret en smule, for det bliver til for lidt af den slags, efter Helle er blevet selvstændig.

Jeg nyder at være i butikken, jeg elsker at “lokke” folk til lækre indkøb, og nyder at kunne lave fine gaver, der senere skal foræres væk til koner, veninder, svigermødre og andre, der runder eller fortjener.

Jeg skal træne målrettet, så jeg er oppe på beatet og rap til pakkerne, når der skal leveres juleassistance om halvanden måneds tid…

Der har været travlt, men ikke mere end jeg også har nået at få kigget i katalogerne med alle ny-bestillingerne, uha, siger jeg bare, jeg skal vist til at ha’ mig en avisrute!

Bare ikke lige i dag, for nu trænger fødderne til at komme op, så en halv time i sofaen med strikketøjet, det skal der til, før vi skal gøre os klar til middag hos gode og hyggelige venner…

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Ella 06/10/2007 at 21:58

    Uhmmm, en lilla gave – jeg vil gerne have alt pakket ind, Anne 😉

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.