Lidt af hvert, Strik

LIGE OM LIDT…

03/09/2007

Strikkefestival Fanø…

De sidste oplysninger om min deltagelse ved Strikkefestival på Fanø tikkede ind i min mail-box i aftes, jeg har printet deltagerlisterne ud til de to små workshops, jeg er meldt til, og det får mig altså nærmest til at bryde ud i sømands-sang!

“Og lidt for Susanne, Birgitte og Hanne…”

Og så ændre jeg lige de næste til “og Britt og Bodille og så også mig!”

Det bliver så godt, jeg glæder mig frygteligt meget, bare ord som “Helga Isager – struktur i strik – lørdag eftermiddag – pejsestuen – Sønderho Feriekoloni”, de smager og emmer sgi da af hygge og gode oplevelser!

Det er lige om snart, d.21. går det løs…

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply Hanne 03/09/2007 at 22:14

  Åh, det bliver dejligt….god mad, lækkert strik, søde mennesker og dejlig ø.

 • Reply Anne 03/09/2007 at 22:18

  Det kan ikke blive andet end en succes, vel…

 • Reply Britt 03/09/2007 at 23:01

  Jaaahaaaaaa – det bliver SÅ godt! Jeg så også med stor glæde flere kendte navne på listen – bl.a. dit. Glæder mig meget til at møde dig…og så i Pejsestuen……det bliver sååååå gååååååt!
  KH Britt

 • Reply Anne 04/09/2007 at 07:29

  Kan I alle have en rigtig god tur, hvis ikke det var for at jeg skulle til Fanø Quiltefestival weekenden efter, ja så var jeg altså til strikkefestival. Fanø er bare så dejlig en ø. Måske kunne man næste år(er de hvert år?) nå strikkefestivallen, for da er der ikke quiltefestival, nå det må overvejes.

 • Reply Gitte 04/09/2007 at 08:41

  Åh, du er SÅ heldig.. Det blir så godt for dig 🙂
  Og jo, jeg er sgi da misundelig, men mon ikke det blir min tur engang? Det håber jeg da.

 • Reply Karen S 04/09/2007 at 09:08

  Uha, det er jo slet ikke fordi man er en smule misundelig… 😉
  Jeg håber, det bliver en rigtig god festival for jer alle!!!

 • Reply Ulla 04/09/2007 at 09:53

  Uhhhhhh jeg glæder mig også…

 • Reply Liselotte 04/09/2007 at 11:24

  Jeg er fuld af misundelse, for det MÅ være en skøn weekend, der er i vente. Næste år… 🙂

 • Reply Anne 04/09/2007 at 11:52

  Det er tilladt at være en smule misundelig, for der er lagt op til årets sejeste weekend!

 • Reply conny 05/09/2007 at 13:19

  Først tillykke med nye omgivelser.
  Og så god fornøjelse på Fanø. Uanset om man synes om at strikke m.v. en hel weekend, så er Fanø ALTID et besøg værd. Så lidt misundelse stikker lige hovedet frem – eller er der noget der hedder “undelse”? For jeg under dig i høj grad oplevelsen – kunne bare godt tænke mig selv at komme til Fanø snart igen.

 • Reply Anne 05/09/2007 at 16:24

  Jeg bukker og takker, Conny, jeg er nu også selv vældigt tilfreds med de nye rammer.
  Jeg vil straks adoptere ordet “undelse”, og forsøge at bruge det rigtigt meget, for faktisk så under jeg folk mere, end jeg overhovedet får fortalt dem…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.