Lidt af hvert, Skrammer og buler

KEDELIG “TRADITION”…

13/09/2007

Det er så sikkert som Amen i kirken!

Hver eneste gang!

Og denne gang er da heller ingen undtagelse fra det, jeg vil påstå er min krop og psykes mest irriterende vane:

SÅDAN-migrænen!

Den der ædende lammende hovedpine, der rammer mig kort efter, at jeg har tilladt mig at ånde lettet op over at ha’ ordnet et eller andet.

Det sker, når jeg har været til eksamen, når jeg har været til et møde, hvor jeg har skullet levere varen for at skaffe flere ressourcer, når jeg har lavet mad til fester, og så når jeg har taget alvorlige beslutninger.

Hver gang jeg læner mig tilbage og sukker af tilfredshed, BANG, så rammes jeg af en forhammer lige i højre tinding!

Lige når jeg ellers skal til at slappe af, og bare nyde at ha’ klaret et eller andet, denne gang var det den store lettelse, der flød igennem mig, da jeg tog gårsdagens ikke helt lette beslutning, det er sgi da for irriterende.

Ja ja, sådan må det så være, men i dag nægter jeg at bøje mig for de indre hammerslag, jeg har gnasket en dosis smertestillende, for jeg vil nyde det smukke septembervejr, nyde min nyvundne frihed, nyde at jeg har søde veninder, der deler morgen-bio-billetter med mig og nyde at mange, der læser med her, giver mig de mest fantastiske skulderklap og opmuntrende tilråb…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Johanna 13/09/2007 at 14:33

  Ønsker dig rigtig god bedring med migrænen. Det er så hammer irriterende når den sætter sig fast. Dejligt at høre du trodser den og nyder alt det gode derude i stede for. 🙂

 • Reply Mette H. 13/09/2007 at 14:45

  God bedring søde. Det var jo det rigtige valg du tog, det er jeg sikker på. Der skal nemlig være balance i tingene. Og tid til de nærmeste må komme i allerførste række.

 • Reply fisker & fernández 13/09/2007 at 16:29

  Den tradition er ogsaa stensikker hos mig – belastende men ikke til at komme udenom.
  Selvom hovedpinen lige nu er en haemsko, er den sikkert ogsaa en indikator paa, at du har taenkt godt og grundigt over din beslutning, og at det er den rigtige 🙂

 • Reply Anne 13/09/2007 at 17:40

  Takker for de tilsendte ønsker om bedring, de har hjulpet, der er i alle tilfælde afspændt i øverste etage.

  Og det har bare at fortsætte med at være sådan…

 • Reply Malene (Østerbro) 13/09/2007 at 19:53

  Kære Anne
  Øv altså med den migræne. Jeg har kun prøvet det et par gange, men det var voldsomt nok til at jeg har fået total respekt for den slags smerter….men tillykke med din flotte og svære beslutning – jeg synes også du er SEJ og omfavner livet på smukkeste vis. Håber der kommer mange blå september dage fyldt af farverigt vidunderligt efterårsløv til dig i år.
  Malene (Østerbro)

 • Reply Anne 13/09/2007 at 22:07

  Migræne er desværre en ret hyppig gæst her på adressen, Malene, men det forværres klart at ubalance, og det skulle min sem.-beslutning gerne være med til at minimere.
  Tak for dine søde ord!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.