Lidt af hvert

PÅ ØJEMÅL, ELLER HVA’…

10/08/2007

For nogen tid siden var Hanne og Tommy på besøg sammen med Tommys nye motorcykel, det blev sent og sådan halv-bedugget inden mænderne var færdige med at snakke om alt det, der nu var på tapetet.

På et tidspunkt faldt snakken på den der lille låge, som vi efter snart 4 år i huset, stadig mangler til det lille depotrum under trappen, Harry Potter-værelset, som vi kalder det.
Torben og Tommy blev enige om, at sådan en kunne Tommy Tømrer da lige fikse til os, og tommestok blev fundet frem, og mål blev taget.

Ja altså, et eller andet mål, for det var dæleme ikke åbningen under døren de havde målt…

Tommy kom med lågen i aftes, og efter en tid, hvor han havde gået og arbejdet inde i gangen, kom han ud på terrassen med et fjoget udtryk i ansigtet, og måtte indrømme at lågen gabte 3-4 centimeter.
Mænd er jo mænd, og både Torben og Tommy mente nu nok, at det var makkeren, der var skyldig i “på-slump-målet”, hvem der egentlig havde svinget med tommestokken er mig stadig lidt uvist.

Den nat de tog mål, snakkede vi om cognac-betegnelser, og der blev foretaget smagsprøver, måske er det det, der har spillet ind på den gabende låge.

Her hos mig står V.S.O.P altså ikke længere for Very Special Old Pale, fra nu af er den betegnelse lig med:

Vildt Sjusket Opmåling Pals

Det er en ommer, drenge…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.