Lidt af hvert

TRADITIONEN TRO…

01/05/2006

Når man gør noget for 4.gang, kan man så ikke kalde det en tradition??
Det synes mine børn i alle tilfælde, og én af vores traditioner er at komme i Cirkus Mascot, når de gæster Engesvang!

Så i dag drog jeg afsted ud i en ret kold aften med 7 forventningsfulde børn, 2 af mine egne og 5 børn fra mit projekt, en del af traditionen er nemlig også at de skal med, så det kom de selvfølgelig…

Jeg kan faktisk ikke li’ at gå i cirkus, men dette her lille bitte ét, det er hygge, og det er sjovt fordi alle, der er der, er dem vi ser i byen til daglig; vi kender hinandens navne, familierelationer og historier, og vi morer os vældigt over at se naboen på slap line, når han bliver budt op til spas af klovnen!

Vi fik spist popcorn og Candyflos, købt grimme lyspinde og en enkelt boomerang, og havde da også en ballonhund med hjem under armen, vi fik grinet og gyst, det var lige som det skulle være…

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply Fru Schwartz 02/05/2006 at 21:55

    De har også lige været her i Stevnstrup – og vi var der for 3. gang, så ja, det er vel også noget der minder om en tradition for os! Det er hyggeligt, Tulletøsen har en fantastisk oplevelse, og vi får lige sludret med div. mennesker…en god start på sommeren!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.