Lidt af hvert

OPEN FOR BUSINESS…

09/08/2007

Så er dørene slået op til venindens butik, t.i.n.g., hun er topklar, alle hylderne er fyldt til randen med de lækreste lækreste ting, der kommer til at friste mange af os med hang til den slags over evne.

I går holdt hun reception, og det strømmede ind med familie, venner, gamle kollegaer og andre butikdrivende, og imellem alle receptionsgæsterne gik der en lind strø af kunder, der ikke kunne vente til i dag, som bare måtte ha’ fat i nogle af alle de ting, de nu havde kunnet ane gennem vinduerne i de sidste mange dage…
Helle har en skøn smag og satser på det, som hun selv kan li’, det er blandede godter, men alligevel i en super sikker stil; der er så mange lækre ting, noget til nærmest foræringspriser, en masse til fornuftige priser og så lidt udvalgt kræs, der godt kan kradse lidt i pungen, men som alligevel næsten ikke er til at undvære, hvis i forstår!På hylderne, på bordet og i loftet er der ting fra bl.a. Alessi, Ferm Living, Excel, By Fribert, Rice, A Mano, Bungalow og Sen-Sen. Der er store flettede kurve fra Senegal, giga stearinlys fra Kunstindustrien og lækre skindpuffer fra Marokko, jeg sidder nærmestt og får mundvand af at skrive her, jeg må eje…
En web-shop bliver det ikke til i første omgang, Helle vil koncentrere sig om den fysiske butik, og også gerne i gang med at lave indretningsopgaver, men jeg ved, at hun gerne sender, hvis man ikke har mulighed for at komme til Silkeborg.
Meeeeen, butikken er en udflugt værd, og der er jo også mange andre skønne steder i byen, så måske skulle man alligevel planlægge en lille udflugt.Jeg havde fået lov at lave mad til i går, det nød jeg, det var en skøn måde at sætte punktum for en lang ferie på, med fingrene i gode råvarer og så omgivet af lutter glade mennesker.
I dag hviler jeg så et par ømme fødder, puster på et ordentligt brandsår og sidder og glæder mig over, at hun tog springet og får sig en god forretning, for det er jeg sikker på hun gør, jeg kender i alle tilfælde et par stykker eller fem, der bliver stamkunder.

Og så spekulerer jeg nu også lidt på, hvad pokker gaven med den der døde måge og pistolen mon går ud på…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » ER DET TIL EN GAVE… 06/10/2007 at 15:53

  […] har været på lørdagstjans i venindens butik i dag, nogle timer i slaraffenland med lækkerier for øjnene og mange fristelser, og med lidt tid […]

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » SKÆGT OG SKÆVT OG SKØNT… 19/06/2008 at 16:01

  […] er en lille notits om t.i.n.g. i Alt i dag, […]

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » FORVENTNINGSFULD… 27/12/2008 at 13:19

  […] julegave fra t.i.n.g. har skruet jeg-glæder-mig-barometeret på max, og snart skal der sættes datoer og bookes […]

 • Reply ADVENTSFORKÆLELSE… 30/11/2009 at 13:27

  […] Pakkerne der ryger i den anden retning er bløde, sådan da, og til dels hjemmelavede, men der er også en butik eller 3, der har haft besøg af mig i de sidste par uger, og jeg må bryde min hjerne for at finde det helt rigtige, for det er ikke det nemmeste at finde guld til én, der går i det hver eneste dag. […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.