Lidt af hvert

NÅR DET SKAL VÆRE PÅ DEN MÅDE…

29/07/2007

Jeg savner sommeraftener med mulighed for grill på terrassen, duften af mad fra de andre haver, hyggen omkring bordet derude, mens vi venter på at grillen er klar.

Jeg er nærmest begyndt at tænke i efterårs- og vinterretter, når jeg køber ind, simremad med saft og kraft, ja faktisk lavede vi forloren hare forleden dag; men sådan skal vi altså ikke spise i juli, det skal være let, farverigt og gerne grillet…

I dag har vi leget sommer med grillpanden på komfuret, basilikum og hvidløgsstegte grise-et-eller-andet, kartofler fra Samsø og den skønneste salat, der bare manglede de sorte oliven, som nogen var kommet til at spise.
Tapenaden var for grumset at komme på, vi tog den på brøddet, og det gav da, om ikke andet, en smag i den rigtige retning.

Nogen siger, at det bliver bedre vejr i løbet af ugen, jeg vil line op til udegrill og sommermad en masse…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Dorte Nielsen 29/07/2007 at 21:30

  Uha, den salat ser lækker ud. Gid man havde havde siddet ved jeres aftensbord. Vi grillede… Burgere, rester fra mandens 40 års fødselsdag i går.
  Dorte

 • Reply Sylvia 29/07/2007 at 21:40

  Mmmm….da ble jeg altså sulten etter et kort besøk her hos deg!!
  Takk for fristelserne!

 • Reply HANNE 29/07/2007 at 22:47

  mums…..

 • Reply The Silent Knitter 30/07/2007 at 13:35

  Hej Anne
  Salaten ser yderst fristende ud. Er det vandmelon eller ??? Ja undskyld min uvidenhed … men det ligner vandmelon og jeg kunne da godt tænke mig til en god smag !!! Så hvis …
  Kh Hanne V i Århus

 • Reply Helle Holst 30/07/2007 at 14:17

  Gør du bare klar til en ordentlig omgang grill halløj – for det bliver godt vejr! Det skal det!! Vi er i sommerhus og er efterhånden ved at løbe tør for regnvejraktiviteter. Vi vil bade og sejle og fiske og grille vores mad vil vi:o)

  Lækker Zebra for øvrigt – farverne er bare super skønne.

  Kh. Helle

 • Reply Anne 30/07/2007 at 17:54

  Hanne V., du har ganske ret, det er vandmelon, super nem og lækker sommersalat, melon, rødløg, feta og sorte oliven, ingen dressing, der er smag nok i de andre ingr.

  Okay, Helle, så smøger jeg ærmerne op og polerer grill-starteren, vi vil ud i vejret og være!!

 • Reply Pedrsn™ 31/07/2007 at 19:43

  aii tror det her indlæg har lagret sig i hukommelse..

  Jeg tog mig selv i at genskrive dine sætninger om “hvem savner dog duften af mad fra de andres haver” – og det med “at lege sommmer med grillpanden på komfuret”..

  Ironi og konstantering – og øv så sandt!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.