Lidt af hvert

MURMEL-DYR…

17/07/2007

Nye tider i vores familie, tydelige tegn på at pigerne er på vej ind i teenageriet, for:

Jeg sidder alene i alrummet, sipper te og spænder nyvaskede tørklæder op.
Jeg har tv’et kørende, der er Sommersummarum, og det plejer vi jo ligesom at se, når det er ferietid med gråvejr, det er vel nærmest en tradition.

Men pigerne er her ikke, de snork-sover, murmeldyrsagtigt, og er totalt ligeglade med Fisker-Finn, Jeppe og Islands Brygge!
Så meget for den sommer-tradition!!

Jeg kunne selvfølgelig bare rulle mig sammen i sofahjørnet med strikketøjet, nyde stilheden og la’ tv’et køre, bare sådan for plejers skyld…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Bodil 17/07/2007 at 10:20

  Kan godt følge dig – det er altså underligt når ens små børn ikke er helt – så små mere. Her ses der stadig Sommersummarum og jeg glæder mig over at min børn stadig er forholdsvis små (4 og 9) – men de bliver SÅ hurtigt større.

 • Reply Sifka 17/07/2007 at 12:00

  Så kunne jeg gå ned og vinke til dig 🙂

 • Reply Fríða 17/07/2007 at 12:46

  hihi, den kender jeg! min lille dreng der altid har været min trofaste fölgesvend på mine tidlige morgener er her pludselig ikke mere, i stedet for har jeg en 13 årig trold der snorker og slet ikke vil vågne indtil langt hen på dagen.
  kh.fra Island
  Frida

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.