Lidt af hvert

INDEN I…

04/07/2007

I boxene var der noget til begge ender af kroppen, sølv til fødderne og striber til halsen.

Lige siden Sifka flashede sine sølvsandaler engang i maj, har jeg drømt om, at sådan et par også skulle sidde på mine sommerfødder, men i Silkeborg havde de dem ikke på hylderne, ej heller de steder jeg har kigget i Herning.

Jeg har ikke ledt med lys og lygte, bare luret hvor jeg er kommet frem, for sandalerne var ikke en nødvendighed, bare sådan et lille luksus-ønske.

Anne skulle ha’ nye sandaler til ferien, det var et punkt på hendes udflugtsdagsorden i går, og jeg kiggede med, vendte og drejede de mange lækre sko vi stødte på, men blev ikke fristet for alvor, alt lige indtil vi kom til en butik, hvor sølvet blinkede ned til mig fra hylden.

Jeg nærmest for hen og rev sandalerne fra hylden, checkede størrelsen og proklamerede, at dem skulle jeg bare ha’, nu, forretningen var nemlig så venlig at ha’ sat dem ned til halv pris, minus 50 %, det er dæleme et tilbud der vil noget.

Vi var to, der måtte ha’ sølv, og to par var hvad de havde, og de to par var de rigtige størrelser, hvor heldig har man lov at være?
Vildt heldig, åbenbart…

Hos Isager havde de lavet et lille tørklæde-kit, i striber, hvis jeg ikke skulle eje sådan et, hvem skulle så?!

Der var mange skønne farvekombinationer, og det var ikke helt let at vælge, men nu blev det disse grønne nuancer med et svirp af lilla, og når de er brugt, så er jeg ganske sikker på, at mine skuffer rummer mange små bundter farvestrålende garn, der kan forvandles til det ene stykke strib efter det andet…

Der var mange fristelser i byen, men jeg var mere optaget af det gode selskab, og så egentlig så lykkelig for mine sandaler, at jeg slet ikke behøvede mere i posen…

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply Linda 04/07/2007 at 10:30

  Heldige jer, for det er jo heeelt uden for sæson nu, det med at købe sandaler…. de er skøre, de skobutikker :o)

  glæder mig til at se det lille/lilla tørklæde!
  kh Linda

 • Reply britt 04/07/2007 at 10:34

  Åhhh, det er skønne ting i boksene. De er da også lige til at få åndenød over de sandaler!! Fede farver til tørklædet.
  KH Britt

 • Reply anne (den anden af slagsen) 04/07/2007 at 10:49

  Rent EGS (Ene Gode Sager). Glæder mig til at se tørklædet overvejer om jeg skulle kaste mig ud i et kit, for de farver jeg havde på lager, sammen med den farve jeg købte, virker bare lige nu for mørk. Noget lyst ville være dejligt….

 • Reply HANNE 04/07/2007 at 12:04

  Søde sølvsandaler, du må ind og lakere neglene…..tørklædet mangler du helt bestemt 🙂

 • Reply Gitte 04/07/2007 at 13:15

  Heldige asen, er du!! 🙂
  Wauw, de sandaler er skønne..
  Og tørklædet glæder jeg mig til at se. Er det forskelligt strik lidt som hippiekludene?? Pudsigt nok er det lidt de samme farver jeg bruger i min hippieklud!! Jeg har bare en lyseblå med også, og overvejen en rosa..

 • Reply strikkeforsker 04/07/2007 at 14:44

  Soelvsandaler af den komfortable slags skal absolut med hjem 🙂
  Hvad hedder toerklaedet fra Isager?

  Det ligner lilla og evt groenne i midten ligner garn fra Habu Textiles.
  http://www.habutextiles.com/

 • Reply kludemutter 04/07/2007 at 14:47

  Sikke nogle skøøøne ting du/i har fået fingerne i. Fede farver til tørklædet, glæder mig til at se det færdigt.

 • Reply Ella 04/07/2007 at 17:12

  Uhmmmmm – angulussandaler, så bliver det ikke bedre – tillykke med dem, Anne 🙂

 • Reply Anne 04/07/2007 at 18:04

  Ja, var jeg ikke bare heldig i går!
  Sandalerne er så skønne, både at se på og gå i, også med afskallet neglelak på 😉
  Jeg må hellere lige ta’ den store negletur, inden solen igen vender tilbage.

 • Reply Sifka 04/07/2007 at 19:20

  Anne, jeg vidste det bare! Det kunne ikke være andet og tillykke med dem. De er skønne og ikke til at slide op. At du ydermere får dem på tilbud er da bare så fedt:)

 • Reply Karen S 05/07/2007 at 10:06

  Det er nu egentlig også næsten sjovere at komme hjem med den enkelte ting, som man virkelig er glad for.
  Og godt fodtøj på tilbud er absolut ikke at kimse af.

  Kh Karen S

 • Reply LUFT TIL DE MADDIKEBLEGE FLADE KONVOLUTTER… 04/06/2010 at 19:20

  […] Det var på tide med et par afløsere til dem af sølv. […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.