Lidt af hvert

HJEMMEFRA…

12/04/2007

Pølser fra Lampe eller Vollstedt, hjemme fra Haderslev, de kan altid få mit mundvand til at løbe.

Om vinteren luskes der kålpølser og grønlangkål på menuen, og en frokostmad med sardel og tynde skiver agurk, det er ikke at kimse af på en dejlig forårsdag, som i dag!

Den ene mad bliver let til 3-4 stykker, men hva’ pokker, skidtet skal jo også spises, nu der er taget hul på det…

You Might Also Like

4 Kommentarer

  • Reply Lene Sophie 12/04/2007 at 14:53

    Jeg husker leverpølse fra min barndom, som min mormor bestilte hjem fra Åbenrå. Hmmmm det er lige så jeg bliver helt sulten.
    KH Lene Sophie

  • Reply faxfraenspelsau 12/04/2007 at 15:48

    Uhm. Jeg bliver helt sulten.
    Synd der er så længe til kålpølserne kommer frem igen.

  • Reply nettie 12/04/2007 at 22:18

    Nemmerlig, det er lige SÅDAN en sardelmad skal se ud –
    og kålpølser: de ka da grilles – hele året ;o)
    nettie
    nu Padborg, men osse vokset op i Ha’sle med Vollstedt (på Naffet) og Lampe

  • Reply Merete 13/04/2007 at 00:39

    Jeg kommer til at tænke på mine ture til Sønderjylland i min barndom, da jeg læste om din sardelmad. Jeg køber også sardel, når de har dem i butikkerne. Og det skal være guldsardel, for at det er rigtigt. Skal lige sige at jeg bor i Nordsjælland.

    Merete

    http://www.merete.blogbar.dk

  • Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.