Lidt af hvert

INTERWEAVE…

21/02/2007

Jeg har nydt at bladre det nye blad igennem, det lokker med modeller, der varsler forår, lysere tider og bare arme.
Der er fine toppe, der vil gøre sig godt til sommerens skørter, og en raglan med masser af forskellige snoninger, der vil være sjove at strikke.

Men det er ikke nu, at der skal strikkes stort til mig selv, Amanda og Torben står for tur, men et enkelt tørklæde kan jeg sagtens nørkle, mens jeg arbejder mig igennem deres trøjer.

På s.81 er der et lille billede af et tørklæde, der har nogle af de samme elementer som Søanemonen, jeg må prøve om den ikke kan regnes ud…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply britt 21/02/2007 at 10:24

  Ja, jeg har også hygget mig med det nye forårsagtige Interweave. Den turkise raglan med snoninger SKAL jeg lave en dag – den er SÅ flot!
  KH Britt

 • Reply Fru Schwartz 21/02/2007 at 11:09

  Jeg synes det nye nummer er sådan lidt øv-agtig…der er ikke rigtigt noget der fanger mig…Lige pånær det der tørklæde!! Det er lidt sjovt, for her ved siden af mig ligger en lignende skitse:-)

  Kh Helle

 • Reply Dorte Nielsen 21/02/2007 at 11:28

  Anne, den har du da hurtigt regnet ud. Det ville være sådan et godt forårstørklæde til en kold skole, og alle de mange gange man skal over skolegården. Jeg skal jo først tilbage til det kommende skoleår, men det ville sikkert også være brugbart til efteråret… God hyggedag. Vi hygger også her i Køge. Jalte er hjemme fra børnehaven og han leger bare rigtig godt. Til eftermiddag må vi vist helelre se en god film.
  Dorte

 • Reply Anne 21/02/2007 at 11:32

  Der er ikke noget i bladet, som jeg MÅ strikke, Helle, men inspireret bliver man vel altid.
  Faktisk er det ofte i bladets reklamer, at jeg finder nyt, der må prøves, også denne gang er der en opskrift, der må bestilles hjem.

  Jeg er i gang med tørklædet, men må lige starte forfra, det skal være lidt tættere og de nederste flapper, havde jeg ikke helt styr på, men det får jeg nu…

 • Reply Linda 21/02/2007 at 11:48

  hehe, det ligner lidt den der opgave med at klippe et postkort, så det bliver stort nok til at man kan kravle igennem det – men altså i den udgave hvor man får startet fra den forkerte side :o) Du er da godt nok en tørklædoman….

  kh Linda

 • Reply HANNE 21/02/2007 at 19:14

  Hej Anne
  Det tørklæde kunne blive fint i domino-strik eller retriller.

 • Reply Tina 22/02/2007 at 09:35

  Jeg forelskede mig straks i det tørklæde da du viste foto’et alene og har også en skitse liggnede der ligner meget 🙂 Men jeg tror jeg har de første 20 tørklæder liggende og jeg får dem aldrig brugt… men alligevel strikker jeg flere og flere 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.