Lidt af hvert

GODT AT VI TURDE…

16/02/2007

“Se den før din nabo!”

Sådan lød et slogan vist engang, og det samme kan jeg sige om “De fortabte sjæles Ø”, afsted i biffen med jer, den er super-god!

Pigerne syntes, at den var spændende, grineren, uhyggelig, gyselig, varm, cool, de var vilde med den, og Torben og jeg følte os også rigtigt godt underholdt…

Hvorfor der er et billede af en næsten færdig forårs-Snowdrop i dette indlæg???
Det er da fordi, at den var med i biografen!!!

Den lå i tasken til køreturs-strik, og kom op, mens vi sad og ventede på at reklamerne og filmen kom i gang, og så kom den sådan set bare ikke ned igen.
Jeg nåede et pænt stykke, det var jo bare rundt og rundt i retmasker, jeg har kigget nærmere på den i dag, der er ingen smuttere, og jeg strikkede stille, så ingen vendte sig om og tyssede.

Måske kunne de ikke høre strikkepindene for den lille 6-7 årige dreng, der sad på række foran os, han kæftede nemlig op hele filmen igennem, spurgte uafbrudt til handlingen, og holdt kun mund, når hans åndedræt var lammet af skræk.
Mit held, hans mareridt den næste måned eller to…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Liselotte 16/02/2007 at 18:22

  Dejligt med en anmeldelse 🙂

  Den snowdrop bliver da utroligt smuk. Sikke en farve. Jeg bliver ganske misundelig 🙂

 • Reply Dorte Nielsen 16/02/2007 at 20:29

  Ja, den farve er ret flot. Er det en original fra Helga? Henrik og jeg har også talt om at se den, men det må blive en eftermiddagsforestilling. Det er bare så træls med de der unger, spørger hele tiden under en film… Og på en eller måde kommer jeg altid til at sidde tæt ved dem!

 • Reply Linda 16/02/2007 at 22:34

  Åh ja, tænkte på en kommentar du kom med vist sidste år, om hvor irriterende det var med voksne der skulle kommentere og oversætte filmen. Først tænkte jeg, nåja OK, nogen kan jo bare ikke læse underteksterne, men man kan jo godt gøre det lidt diskret. Så var det svigermor var på besøg med vores 3-4 årige nevø, og der var børnetv. Dælme om hun ikke, i meget høj stemmeføring, sidder og fortæller hele filmen for ham! Se, der kommer sørme en giraf. Nånå, hvad skal den?
  Hun fattede ikke at hun forstyrrede ham, at han var så optaget af filmen og nu skulle han så også hele tiden tage stilling til hvad hun sad der og rablede om. Lad dem dog sidde og glo, og så lad dem fortælle om filmen bagefter!!
  nemlig.

 • Reply Anne 16/02/2007 at 22:53

  Ja, Liselotte, den farve er jeg sikker på, at du vil kunne li’ og den vil såmænd også klæde dig så udemærket, udenpå dit sorte 🙂

  Dorte, farven er ikke en Helga, men garnet er da fra hendes moders “kollektion”, så mon ikke det går?!

  Jeg siger stadigvæk:
  “Sluk kommentatorboksen!!!”
  Jeg bliver ikke fornærmet over børn, der har brug for støtte til underteksterne, men bliver virkelig irriteret over, at børn, der ikke har alderen til at rumme filmen, bliver slæbt med.
  Men jeg kan læse, at du forstod hvad jeg mente, Linda, da først svigermor havde været på banen 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.