Lidt af hvert

HULESTEMNING…

07/11/2006

Der er altså et eller andet totalt befriende over dette efterår, der nu ikke længere er til at komme uden om; mørket, regnen, blæsten og de lavere temperaturer får haven til at gå i dvale, og den kræver ikke sin daglige omgang, det giver tid til inde-sysler.

Jeg giver mig selv mere tid til avis og kaffedrikning om eftermiddagen, får lavet lektier inden aftensmaden sættes over, og det får så igen aftenerne til at være mere “løse”, jeg kan bare være og flyde.

Jeg får læst flere bøger, strikket mere, sludret mere med veninderne, der også er trukket indendøre, jeg tænder lys og sætter blus på brændeovnen bare for hyggens skyld, jeg trækker for ud imod verden og nyder den intense hulestemning sammen med børnene og manden.

Denne eftermiddag blev kort her i hulen, et møde trak ud, og om lidt går turen til fødselsdagsmiddag hos en tidligere kollega, jeg kan lige nå en kop te mens jeg kigger på et par pinde på en strikkeprøve til sådan en her, er det mon Påfugle- eller Strudsefjermønster…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Tina 07/11/2006 at 19:28

  Det ser bare hyggeligt ud….Hvem er det, der står og lurer gennem dit vindue på nedenstående billede ?? ;o))hæ-hæ

  KH Tina

 • Reply Anne 07/11/2006 at 19:42

  Det er da Thomas, der står derude og banker på 😉
  Han ligner bare mig til forveksling, det må være håret…

 • Reply Tina 08/11/2006 at 12:33

  Ha-h-. Ja, det burde jeg da kunne have tænkt mig til – det kan da ikke være andre end Hr. Helmig, der banker på ;o)

  KH Tina

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.