Lidt af hvert

ET LOS I RØVEN…

13/02/2007

Det var hvad de skulle ha’, de møg-elendige uempatiske pædagoger, jeg lige har siddet og set på TV2!

Hvordan kan man se sig selv i spejlet, sove om natten eller leve med sig selv, når man behandler andre mennesker på den måde?

Jeg håber, at der kommer til at rulle hoveder!
Føj for den lede…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Tina 14/02/2007 at 01:05

  Det er noget af det mest rystende jeg længe har set!! Jeg var så GAL og ked af det da jeg rejste mig 🙁 Tænkt at mennesker, der ikke kan forsvare sig, må leve under sådanne forhold HER i DK, under så kummerlige forhold!
  Nogen af de plejere led da i den grad af magtsyge, ligegyldighed, dovenskab osv osv ØV!

  Jeg håber det nu betyder bedre tider for beboerne der!!

 • Reply GitteB 14/02/2007 at 12:07

  Fuldstændig enig. Begriber slet ikke, hvorfor de har valgt at arbejde der. Sjældent har jeg set folk tjene en løn på en så nem og komplet afskyelig måde. Jeg håber virkelig, der ruller hoveder (der MÅ da rulle hoveder for pokker) + at de pågældende ALDRIG for sådan et job igen. Stakkels beboere som er prisgivet mennesker, der øjensynlig er langt mere psykisk handicappede end de selv er.

 • Reply Lene Z. 14/02/2007 at 12:48

  De forud for udsendelsen viste klip var nok til at jeg var nødt til at vælge udsendelsen fra. Jeg er vist også informeret nok ved efterdønningerne. Det er jeg for blød til at se. Måske de ansatte skulle prøve selv at leve under sådanne forhold. Det var ikke spor for meget.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.