Lidt af hvert

WWWRRRROOOOUUUMMM…

13/01/2007

Så i røgen???
Da mor her kom susende forbi på sin nye cykel???

Nej vel!
Jeg gjorde heller ikke!

Jeg suser ingen steder i dag, jeg har svømmet mig til et gedigent hoved- og nakkeonde, så jeg må nøjes med at ae og kigge, for jeg er så glad for min cykel.

Jeg har bedt Torben om at skrue de gule reflekser af, han er lidt modvillig, de er lovpligtige, siger han.
Nå, ja, og?
Af med skidtet, de skriger af alle de bløde farver…

You Might Also Like

20 Kommentarer

 • Reply Sophie 13/01/2007 at 17:08

  Heldige dig mor.. du er da alt for smart til sådan en gammeldags cykel, giv den da hellere til mig:o)

 • Reply Susanne 13/01/2007 at 17:19

  hov, hov – er du ikke rollemodellen både hjemme og på skolen ??? Så skal reflekserne da blive på !! Lækker cykel og skønne kurve, der kan da være pinde og garn til et par projkter :o) Kh Susanne

 • Reply Sus 13/01/2007 at 17:52

  Anne, den er da bare for fed den cykel med de der flettede kurve. Jeg kan godt forstå, hvad du mener med de reflekser, men de er altså bare suveræne i trafikken.Man ser cyklisterne meget bedre. Jeg ved ikke, om du har kørekort??

 • Reply Anonymous 13/01/2007 at 17:52

  Lad ud bare de reflekser sidde! Hvis du bare vidste, hvor mange cyklister jeg hver morgen har svært ved at se på vores vej! Basta. k.h. Mette

 • Reply Mette 13/01/2007 at 17:53

  ..hov, det er ikke med vilje, at jeg blev anonym. Er på vej ud af døren, så det gik lidt for hurtigt!!

 • Reply bittestrik 13/01/2007 at 17:54

  Til lykke med LYNET, men jeg må altså give Susanne ret, de der reflekser de skal altså være der, også selv om de ikke ser overfikse ud. Man kan jo også få nogle hjul med reflekser på fælgene, men det er selvfølgelig lidt underligt, at skifte hjulene ud på en helt ny cykel ud.
  Hilsen Britta T.

 • Reply Mette G. 13/01/2007 at 17:57

  Stort tillykke med den. Den er for lækker.

  Hilsen
  Mette G.

 • Reply strikkeforsker 13/01/2007 at 18:12

  Ren retro-luksus. Tjaaaa at miste livet ved et trafikuheld pga forfængelighed er nu en lidt for dyr pris at betale IMHO.

 • Reply Anonymous 13/01/2007 at 18:14

  For lækker! Jeg kan ikke se, hvilket mærke det er – hvis nu, såfremt det faldt – så skal jeg da også ha’ sådan en
  hilsen
  marianne s.
  (ikke med vilje anonym, men “den” vil ikke æde mit password ???)

 • Reply Anonymous 13/01/2007 at 18:23

  Hej Anne.
  Når det bliver mørkt tager du en lommelygte og lyser på dine dæk. Jeg tror at netop denne model er født med reklekser på kanten af dækket. Glæd dig. Der er så dejlig at cykle på. Siger konen der til slut valgte en Batavus men i samme model.
  Hilsen Anette, der glæder sig til at se din nye trøje på….. og som ikke kan logge på blogger…

 • Reply Anne 13/01/2007 at 18:34

  Jeg vender det blinde øje til de reflekser så, og lader dem sidde, de bliver vel også lidt mere diskrete, når de har fået lidt snavs 😉
  Men, hvis fælgen er med refleks, for er den det, så ryger de, jeg checker senere!!

  Nu siger du godt nok rollemodel, Susanne, så mangler jeg også cykelhjelm!
  Jeg burde sætte en på, men bruger verdens dummeste undskyldning:
  Frisuren – krøllerne bliver så flade…

 • Reply Anne 13/01/2007 at 18:35

  Forresten!
  Det er en Jaguar, Marianne.

 • Reply Susanne 13/01/2007 at 18:52

  Jeg tænkte nok at du også manglede den :o) Jeg ser dagligt lærer, der kører fra den lokale skole i bilen, mens mobilen bliver brugt…. hmmm – okay jeg er en træls type engang imellem :o) God lørdagaften. Kh fra en lidt misundelig svigerinde

 • Reply TinaMAndersen 13/01/2007 at 19:12

  Superflot cykel, den må køre som en drøm.

  Og reflekserne, tja, dem bliver du nok nødt til at finde dig i. ;o)

 • Reply strikke_jane 13/01/2007 at 19:28

  Ser ud til at være en super-lækker cykel. Håber du snart får det bedre, så du kan få den indviet. 1. cykeltur er jo noget helt specielt. 🙂

 • Reply Karin MALLE Jegsen Petersen 13/01/2007 at 21:22

  nøj, hvor er den sej…..et godt sæde til lange cykel ture….og to kurve til indkøb!
  der er nu ikke noget som en god cykel tur….og så synes jeg, at du lige burde genoverveje det der med brug af cykel hjelmen….jeg har overgivet mig ….og ja, man ser jo ud som man gør, når man tager hjelmen af efter en cykeltur 😉

  tillykke med den.

  knus fra
  Malle

 • Reply Fríða 13/01/2007 at 21:34

  én af de vores mest populære rock-musikere annoncerer for brug af cykel-hjelme. han siger til ungerne at godtnok ser man ikke så sej ud med den hjelm, men det er endnu mindre sejt at være död på grund af fåfængelighed!
  til lykke med den fine cykel.
  kh.Frida

 • Reply Linda 13/01/2007 at 23:40

  kvinden på den cremefarvede cykel? Sandaler og blomstret kjole, uh, jeg længes også mod varme dage og sommer. Har faktisk ikke siddet på en cykel siden oktober sidste år!
  Flot cykel, tillykke med den!
  kh Linda

 • Reply Dorte 14/01/2007 at 21:13

  Du behøver ikke ligefrem skifte hjul for at slippe for de gule reflekser – når du skal skifte dækkene, så sørg for at få nogle med hvide refleksstriber på siderne (de er ok ifølge lovgivningen) … og først da, afmonterer du de gule reflekser. Jeg er selv både cyklist og bilist – som bilist er det hæsligt i sidste øjeblik at få øje på en mørk cyklist – pas på dig selv !!

  Kærlig hilsen Dorte

 • Reply ella 15/01/2007 at 15:09

  Tillykke med vidunderet – den klæder dig bare så godt. Det er en tigtig Annecykel 🙂

  Pas godt på dig selv derude – nu ikke for vild 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.