Lidt af hvert

SLUT FOR I ÅR…

30/06/2006

Det var det! Frittival er forbi, og vi er alle godt brugte, nogle mere end andre, børnenes batterier lades kvikt, og de er klar til nye oplevelser.
Jeg trænger til lidt mere stille tid, inden jeg er rustet igen!

Det har igen-igen været nogle fantastiske dage, masser af sjov og gode oplevelser, børn i fri dressur med masser af langt-ude påhit, der gør det ekstra dejligt at være sammen med dem.
Der har stort set ikke været nogen konflikter, masser af udendørs plads og frie rammer minimerer den slags, så det har været let at passe sit arbejde i disse dage…

Vi har haft besøg af dyr fra Christianshede Zoo, bl.a. en 4 meter og 18 kilo tung Python, som børnene fik lov at få på skulderen, et nysgerrigt stinkdyr, store langsomme skildpadder, kæmpe tusindben og andet godt, det var vildt!
Der var hvin og gysen, men mon man lige var den sejeste, når man så sit billede med slangen om halsen? JA!

I går middags fik vi besøg af byens store flotte brandbil med skolens elskede pedel som indsatsleder, han sprøjtede 1000vis af liter skum ud på sportspladsen, og så var der ellers hurlumhej i badetøj og dykkerbriller.
Sundt for huden? Nej, det tror jeg ikke! Sjovt? Meget! Og alle børn blev skrubbet og spulet bagefter, de overlever….

Vi er klar igen til næste år, klar til at synge med på Frittivalsangen, som giver mig tårer i øjnene hver eneste gang de 200 børn skråler omkvædet, så teltet er ved at lette

Sjov og ballade
gør alle folk glade,
syng nu med på denne sang
der er Frittival i Engesvang!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.