Lidt af hvert

AKUTTE BEHOV…

03/01/2007

Pigerne havde pludselig et stort behov for en lille “pose” til deres telefoner, og regnede med, at jeg kunne lave sådan en lille fætter på mindre end et øjeblik, og det havde de sådan set ret i, for der er ikke mange minutters strik i det projekt.

Jeg havde mange gode forslag til hippe garnet, klare farver, noget bomuld, nogle dimser og dutter, men det var ikke sådan, nej tak; det var tigerstribet strømpegarn, de havde ønsker om, og sådan blev det da så…

Margot havde lavet en lille IPod-pose, der også kunne huse en Sony Ericsson, så den opskrift/inspiration nuppede jeg.
Tak for hjælpen, Margot!

Pigerne er tilfredse, telefonerne lune, og jeg må hellere ha’ mobilfutteraler som et af mine 12 projekter, for jeg vil altså ha’ lov til at lave dem i andet end tigerstrib…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Mette G. 03/01/2007 at 12:56

  Hej Anne!

  Har du et link til opskriften på den smarte lille pose. Kunne vel regne den ud, men er for doven, hvis opskriften er tilgængelig 🙂

  Jeg venter spændt på at se trøjen med mønster. Farverne er lækre.

  Hilsen
  Mette G.

 • Reply Anne 03/01/2007 at 13:00

  Ups, jeg havde glemt at linke, det er på plads nu 🙂

 • Reply Mette G. 03/01/2007 at 13:34

  Jeg takker og kører pindene i stilling 🙂

  Hilsen
  Mette

 • Reply Linda 03/01/2007 at 15:27

  he, de ligner lidt Oskar luffer :o)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.