Lidt af hvert

DET HELE PÅ DEN HALVE TID…

30/04/2008

Moreller på spring…
Det kan godt være, at dette her er en kort arbejdsuge, men hva’ sørensen hjælper det, når man så må forsøge at presse fem dages arbejde ind på de tre dage, der faktisk var at tage af?!

Hver gang, at jeg har streget noget ud på den lange liste af arbejdsrelatede must-do’s, der er der blevet skrevet andet på, det er en tid med mange forpligtelser og forandringer, med nye tiltag og gamle, der er til serviceeftersyn.

Af en eller anden grund, ja så står mine initialer på rigtigt meget af det, AS står der, ind imellem føles det som om, at der er et ekstra s på,  jeg kommer sgi ikke sovende igennem min arbejdsdag…

Men nu er det nået, det der absolut skulle nåes, resten er kørt i venteposition, og foran os ligger der nu 4 dage med plads til både det ene og det andet, der er program, men ikke mere, end det er til at ha’ med at gøre, og der bliver også stunder, hvor vi bare kan daffe omkring i eget tempo og eget selskab.

Det er slet ikke så dårligt endda, men de fire dage starter først i morgen, for i dag er der ikke mere energi at tage af…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Sifka 30/04/2008 at 18:52

  Hvorfor er det lige at vi har så travlt?? Ønsker dig nogle dejlige, fornøjelige og skønne fridag, med meget afslapning og ny energi:)

 • Reply Anne 30/04/2008 at 19:54

  Ja, det spørger jeg sgi også mig selv om, Sifka, det er da for dumt at ræse rundt på den måde.
  Jeg lover hele tiden mig selv, at det skal blive bedre, men det er ikke rigtigt blevet til noget endnu…
  Også dejlige fridage til dig 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.