Lidt af hvert

HALS-KLUD…

19/12/2006

Jeg sidder her med pop-morgen-hår og halvfedtede briller, tøjet er endnu ikke på, og forplejningen har gennem formiddagen bestået af en kop kold kaffe fra kl.8 og så 7-8 af svigermors småkager, jeg har været optaget, meget optaget!

Jeg måtte lige strikke lidt mere, “hækle” en dut, anførselstegnene må bruges, for jeg kan ikke hækle, og da det hele pludselig lå klar der i sofaen, så måtte skidtet selvfølgelig monteres og skylles op…Nu ligger det på det varme badeværelsesgulv og tørre, alle billederne her er taget på det våde tidspunkt, men man kan nu sagtens forestille sig det tørt.

Jeg er sådan okay tilfreds med tørklædet, eller slipset måske, men der må strikkes ét mere, hvor der lige rettes lidt til, fordi…

A. Jeg elsker Noros farver, men disse her er på kanten til mudder, der er ikke nok af den lilla kontrast!

B. Jeg havde ikke så meget garn, 1 1/2 nøgle, og jeg ville gerne ha’ haft det laaaaaaaangt!

C. De to-delte ender skal være længere, de er ikke så synlige, som jeg gerne vil ha’!

Men jeg skal nu nok få det brugt, og jeg er glad for, at der nu ligger noget at arbejde videre fra.
Mønsteret er super let, her kan alle være med, det sidder i hænderne efter ganske få pinde.
Jeg har klaret at “hækle” dutterne, selv om jeg er en hækle-tumpe, de behøver jo ikke være ens og perfekte…Hvis nogen skulle få lyst til at strikke noget der ligner, så kan jeg fortælle, at “snipperne” i enderne er strikket over 8 masker og er 15 cm. lange, resten af tørklædet er strikket over de 16 m., som snipperne gav tilsammen, og når der så er strikket til ønsket længde, eller så langt garnet rækker, så deles de 16 i to, og to nye snipper afslutter tørklædet.
Ca. halvanden bundt Noro Kureyon og pind nummer 5!

Der er uanede muligheder her, jeg skal prøve nogle af dem af…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Mette 19/12/2006 at 15:58

  De skal nemlig ikke være ens og perfekte! Fedt tørklæde. k.h. Mette

 • Reply Fru Schwartz 19/12/2006 at 16:21

  Rigtigt rigtigt fedt…og jeg synes altså at dit mudder har den helt rigtige farve;-)

  Kh Helle

 • Reply jeanette hegaard 19/12/2006 at 18:06

  Wauv – det er bare så flot. Jeg målte lige efter på min NOANOA model – der er snipperne ca. 30 cm lange, måske det kan give et praj om hvor lange dine skal være.

 • Reply Anne 19/12/2006 at 18:09

  Tak skal i ha’, alle tre!

  Jeg er i gang med det næste, lyseblåt Evilla, så det var fint med et mål på snipperne, Jeanette 🙂

 • Reply Susanne 19/12/2006 at 19:13

  Sikke fint det blev !! Glæder mig til at se det i virkeligheden, Kh Susanne

 • Reply anne (altså en anden en af slagsen) 19/12/2006 at 20:24

  jeg er vild med dine tørklæder, de får mig altid til at ville selv. Garnet er måske mudder, men så er det på den gode måde….

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.