Lidt af hvert

13.DECEMBER…

13/12/2006

Vi klarede den, endda uden afbrændt hestehaler og svedne øjenbryn, og ikke for noget, men det var simpelthen det smukkeste Lucia-optog i mands minde!!

Det gav vand i øjenkrogene på alle os voksne, og specielt de fremmødte forældre, og alle de andre 300 børn var stille, helt stille, og det sker ikke tit; da stilheden pludselig stoppede var det med en monster klapsalve og høj jubel, vildt, det var nogle meget stolte børn, vi fik med op i klassen bagefter…

Inden optoget blev legende om Lucia fortalt, og der blev givet gas med mørke dystre katakombere, kogende olie og stakkels fattige; det gav en vis stemning, som børnenes mange lys og fine sangstemmer fik jaget på porten.

Efterfølgende serverede Lucia’erne de brød vi bagte i går, også det var dejligt for dem, man er sej og cool, når man klarer både at optræde og beværte, hurra for vores 4.klasser…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Dorte N 13/12/2006 at 21:22

  Hej Anne.
  dejligt at Lucia blev en vellykket oplevelse. Husker selv, da jeg og et par kolegaer skulle stå for Lucia på min gamle skole. Sang, trin, øve runden, bage luciabrød, fortælle om safran, Lucia og alt hvad er nu hører med. Hyggeligt. Og rart når det er overstået.

 • Reply Linda 13/12/2006 at 21:55

  Hvor ser de andagtsfulde ud… og så hyggeligt at I deler boller ud, dejlig tradition!

 • Reply ella 13/12/2006 at 22:50

  *SUK*

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.