Lidt af hvert

HVAD VAR MON PLANEN…

26/11/2006

Jeg havde bestemt, at jeg skulle nå at lave en stak julekort i dag, ikke skrive dem, men bare få dem klippet og sådan; nu sidder jeg her og kigger på stakken af papir, og tænker på, hvad planen mon var, hvilken en idé kørte i hjernen, da jeg flåede papir ud til dem?!

Jeg var måske lidt presset i papirbutikken, hvor jeg egentlig var i andet ærinde, for jeg husker i alle tilfælde ikke helt, hvad det forskellige papir er købt til.

Jeg kan selvfølgelig bare kaste mig ud i det, og få det bedste ud af det, men det irriterer mig faktisk lidt, for der var jo ligesom en køreplan, den er bare blevet væk!Brune og lilla bliver de i alle tilfælde, og de gamle juletræsposer kommer også i spil, men lige nu bliver det ikke, det kan jo være den oprindelige plan popper op, hvis jeg ladet det ligge lidt…

På bordet ligger der også lidt bånd og karton til til-og-fra-kort, så mens jeg venter på julekort-aha-oplevelsen, kunnn jeg kaste mig over sådan en stak.

Jeg har været heldig at finde en kæmpe stak tapetruller fra 1900-længesiden, de er nok 20-30 år gamle, og kostede mig kun en femmer stykke, de er virkelig flotte, så indpakningspapiret er i hus.

Måske laver jeg kort, for der er en brun angoravest, der ligger oppe i sofaen og føler sig lidt alene, og der er jo også lææææænge til jul, det er bare mig, der kan mærke julestemningen syde i blodet…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Mette 26/11/2006 at 18:00

  Bare jeg havde fundet den rulle tapet! Den er skøn!

 • Reply anne (altså en anden en af slagsen) 26/11/2006 at 18:19

  Jeg syntes nu det du har fået tryllet frem er ret så cool. Vild med tapetet…..

 • Reply jeanette hegaard 26/11/2006 at 18:28

  Fedt lige at falde sådan en stak tapetruller, anvendelig til en bunke-masse. Fint julekort med juletræerne.

 • Reply Anne 26/11/2006 at 20:38

  Tapetet er et hit, det var faktisk også i nogle andre farver, tror jeg, jeg må hellere tilbage og kigge!

  Jeg tror nu også bare, at jeg fortsætter med at klippe en masser træer, så kan de blive klistret lidt vilkårligt på…

 • Reply ella 26/11/2006 at 23:01

  Mig og så Liselotte ønsker os også tapet fra tresserne 😉

 • Reply Mette 27/11/2006 at 20:04

  Ja, jeg betaler gerne for lidt tapetprøver! Kan eventuelt bytte med lidt af Nettos tapet i blå og cremefarvet. Glæder mig til at se dine kort.

 • Reply Anne 27/11/2006 at 22:31

  Vi finder ud af noget, Mette, jeg kører over og henter det sidste de har, og så må det fordeles ud over det ganske danske land 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.