Lidt af hvert

CLOSE ENCOUNTER…

24/10/2006

Man har vel ikke været sådan rigtigt i Sverige, før man har klappet en elg, har man??Jeg har faktisk klappet flere af slagsen, og selv om de var “tamme”, uden stort gevir og vant til mennesker, så var det en dejlig oplevelse.
Der er sådan lidt Fedtmule over de store dyr, de er grimme og kluntede, men bare slet ikke til at stå for…
Vi havde en rigtig dejlig stund i Elgparken i Ed, og ved nu ALT hvad der er værd at vide om lege; Michael, der ejer parken, fortalte lidenskabeligt om sine dyr, hvis i kommer i forbi, så slå et smut omkring!

Desværre mødte vi kun 2 elge udenfor parken, Laura og jeg måtte en fredelig morgen holde tilbage for Hr. og Fru Elg, der valgte at passere vejen få meter foran os.

Om jeg tog et billede??
Nej, jeg sansede ikke at hive mobilen frem og knipse, jeg sad bare og jublede sammen med Laura, der lige havde brokket sig over, at det var jagttid og elgene derfor sikkert ikke ville komme tæt på husene; det var perfekt timing af de 2 store dyr, de gjorde en lille pige meget meget glad, ja okay, også den lidt større pige…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Mette 24/10/2006 at 13:29

  Jeg er helt og aldeles vild med elge. De er så pusserløjlige at se på, at man kun kan holde af dem. k.h. Mette

 • Reply Susanne 24/10/2006 at 17:42

  Det er da dejligt at I nu ved alt om lege :o) Det troede jeg nu du gjorde i forvejen….. Undskyld ku’ ikke lige lade være. God bedring fra Svigerinden

 • Reply Anne 24/10/2006 at 17:47

  Arj, la’ nu vær’, jeg tåler ikke dril, når jeg er febril 😉
  Jeg ved nok en del om lege, men nu ved jeg dæleme også noget om elge!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.