Lidt af hvert

MANDAGS-GLÆDE…

25/09/2006

Det er de små dejlige ting i hverdagen, der sammen skal male det samlede billede af vores gode liv, og jeg har været rigtig heldig i dag, jeg har i løbet af ingen tid samlet oplevelser, der varmer og glæder helt ind i det inderste, og som vil ende med at være kønne nister, når jeg kigger tilbage.

Jeg har været på job i dag, 4 uger hjemme har hjulpet mig ovenvande igen, og det brøl, børnene i klassen gav, da jeg åbnede døren til klasseværelset, det gav gåsehud, vand i øjenkrogene og et smil, der varede de næste timer.
Det vat skønt at se dem igen, dejligt at høre, om alt det de havde lavet, mens jeg havde været hjemme, og rigtigt dejligt at få masser af varme knus og tilkendegivelser om gensidig glæde ved gensynet.
Det bliver en stor og lysende nist…

I min mailboks her hjemme kom der i formiddags en rigtig sød hilsen fra en Susanne, som jeg overhovedet ikke kender; hun ville bare lige fortælle mig, at hun læser med her på bloggen, og at hun nyder det rigtigt meget!
Jeg er allerede i gang med at spinde min egen lille historie om Susanne, ikke at hun fortæller noget om sig selv, ikke ret meget i alle tilfælde, men noget i hendes mailadresse siger mig, at der er gang i den hjemme hos hende, og derfor er det da ekstra dejligt, at hun tager sig tiden til at skrive til mig.

Tak for din hilsen, Susanne, den gav også smil om munden, et smil, der vil vare meget lægere, end den tid, det tog dig at skrive den mail, du er det gode eksempel på, hvor let det egentlig er, at glæde et andet menneske!
Et hyggeligt postkort, en telefonopringning, en sød kommentar om det nye hår eller barnets fodboldpræstationer, det bringer os alt sammen tættere på hinanden, og giver overskud til de sure, eller farveløse, dage…

I kan nok se, at det allerede er en god dag, og den kommer til at fortsætte, for i aften er der strik i Den gamle Biograf, kick-off for en masse strikkeaftener i den kommende vinter, det bliver herligt at komme afsted igen!

Jeg sidder her og kigger på et nøgle af Lornas Lace “Watercolor”, der skal blive til flæserne på et Latifa; jeg er altså næsten nødt til at hoppe på toget for at hente det garn, som selve tørklædet skal strikkes af; det må da fejres med et nyt strikketøj sådan at skulle afsted til snak og klirrende pinde i aften…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Liza :-) 25/09/2006 at 17:25

  Hej Anne
  Det ser rigtig sejt ud det Latifa du skal have gang i… sådan et tror jeg også jeg “må eje” til vinteren. Oversætter du mønstret eller strikker du efter det eng. mønster ? Synes det lyder noget indviklet hvordan de der “ruffles” skal laves. Så hvis du har oversat kunne jeg godt ønske mig opskriften
  hilsen
  Liza 🙂

 • Reply Anne 25/09/2006 at 17:43

  Jeg strikke bare “på engelsk”, Lisa, men kan da godt oversætte flæse-stykket til idg, når jeg kommer i gang, jeg har strikket ét Latifa, det er et super-let strikketøj, og meget fint med de multifarvede detaljer.
  Du må holde øje, når jeg får taget hul på set, så ovrsætter jeg stykket her på bloggen, okay?!

 • Reply Liza :-) 25/09/2006 at 18:19

  TAK… Du er en skat… jeg læser jo med hver dag alligvel 🙂
  Jeg vil oxo gerne bidrage med en kæmpe buket roser til dig idag… eller et par at de smukke hvide kæmpe dahlia fra haven….
  Er vild med din blog, den inspirerer mig.
  Det glæder mig, at læse at du idag fik en dejlig start på jobbet igen… det giver god energi… husk at passe på dig selv
  hilsen
  Liza 🙂

 • Reply Liselotte 25/09/2006 at 18:22

  Ha’ en hyggelig aften, Anne. Du fortjener den vist, efter dagens dont. Godt at høre, at du har været savnet dernede 🙂

 • Reply Anne 25/09/2006 at 18:27

  Tak, Lisa, og velkommen forresten 🙂

 • Reply Anne 25/09/2006 at 18:29

  Jeg kan næsten ikke holde øjenene åbne, Liselotte, men afsted det skal jeg!
  Fik desværre ikke hentet garn til nyt projekt, men mon ikke der er noget andet spændende at hive med 😉
  Anne fødderne måske, vi skal nemlig ha’ “Show and Tell” for første gang, og så kan jeg da fortælle om dit ønske om Birdsfeet, der pludselig har bredt sig til mange strikkere!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.